Ο τραυματισμός του Έιντουρ Γκούντγιονσεν θύμισε αυτόν του Χρήστου Κωστή, πριν από 14 χρόνια σε ένα παιχνίδι με τη Στουρμ Γκρατς, από τον οποίο ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ είδε την καριέρα του να τελειώνει. Ο Κωστής με δηλώσεις του στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα» επεσήμανε ότι το πρόβλημα του Ισλανδού δεν είναι αξεπέραστο, αλλά θέλει προσοχή στο πρώτο διάστημα.

«Σίγουρα η κατάσταση είναι σοβαρή, καθώς είναι ένας δύσκολος τραυματισμός. Όχι όμως αξεπέραστος. Επανέρχεται ο παίκτης μετά από τέτοιο χτύπημα, ωστόσο θέλει προσοχή. Ειδικότερα το πρώτο διάστημα. Εκεί κρίνονται όλα. Ο Γκούντγιονσεν πρέπει να αποφύγει τα λάθη που έκανα εγώ. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής, και δη επιθετικός, έχεις άγνοια κινδύνου, παρασύρεσαι, για να βοηθήσεις την ομάδα σου. Αυτό “πλήρωσα” και εγώ» είπε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πραγματικά, μου προξένησε τρομερή εντύπωση ο τρόπος που τραυματίστηκε. Ήταν σε μία φάση που δεν “μύριζε” ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τόσο κακό. Ελπίζω ότι θα επιστρέψει δριμύτερος, αν και το διάστημα αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους θα είναι σίγουρα παραπάνω από 6 μήνες».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης