Η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε τον… σκόπελο της Βαλένθια και με τη χθεσινή (2-0) νίκη της στο «Καμπ Νου» προκρίθηκε στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι.

Εκεί η ομάδα της Καταλονίας θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, την οποία ο Αλέξις Σάντσες, χαρακτήρισε αρκετά δύσκολo αντίπαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην άσος της Ουντινέζε παράλληλα στάθηκε στις δηλώσεις του στις προπονητικές ικανότητες του Πεπ Γκουαρντιόλα και μάλιστα τον σύγκρινε με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Χιλής και νυν των «λιονταριών», Μαρσέλο Μπιέλσα.

«Γνωρίζαμε όλοι το επίπεδο της Βαλένθια. Είναι μία ομάδα που μπορεί να σου κάνει δύσκολη τη ζωή. Ελέγξαμε το ρυθμό και μόλις πετύχαμε το δεύτερο γκολ, όλα τέλειωσαν. Πάντα θέλω να αγωνίζομαι και δεν ικανοποιούμαι εύκολα.

Πάντα έχω σκοπό τη νίκη. Έχω δουλέψει με τον Μαρσέλο Μπιέλσα στην εθνική και γνωρίζω πως είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός, σαν τον Γκουαρντιόλα. Έχουν αρκετές ομοιότητες στον τρόπο δουλειάς τους. Το παιχνίδι με την Μπιλμπάο του Μπιέλσα θα είναι δύσκολο. Μέχρι τότε έχουμε καιρό και θα δούμε τι θα συμβεί», ανέφερε ο Σάντσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης