Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο τεχνικός της Μάριμπορ, Ντάρκο Μίλανιτς για τον Παναθηναϊκό, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Σλοβενίας χαρακτήρισε το «τριφύλλι» δύσκολο αντίπαλο με υψηλή ποιότητα και παίκτες κλάσης, ωστόσο υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να ξεκινήσει στη διοργάνωση με νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε αρκετές μέρες να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. Είμαι σίγουρος πως θα εμφανιστούμε έτοιμοι και πως θα εντοπίσουμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Ξέρουμε πως έχουμε απέναντί μας έναν δυνατό αντίπαλο, μια ομάδα με υψηλή ποιότητα και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο πρωτάθλημά του διαθέτει παίκτες κλάσης και πολύ ταλέντο.

Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, χτίζοντας πάνω στην εμπειρία της περασμένης σεζόν. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να νικήσουμε», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός των πρωταθλητών Σλοβενίας.

Ερωτηθείς για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του είπε: «Ο Άργκους είναι τιμωρημένος, αλλά όλοι οι άλλοι πλην του Μίτια Βίλερ που είναι ανέτοιμος, θα είναι διαθέσιμοι. Το παιχνίδι θα είναι πολύ απαιτητικό όσον αφορά στις φυσικές δυνάμεις και θα πρέπει να δείξουμε τις αντοχές μας. Αυτά τα ματς διαφέρουν πολύ από τους αγώνες πρωταθλήματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κληθείς να μιλήσει για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του, ανέφερε: «Σε όλα τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και των περσινών, προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικά. Το ίδιο κάναμε και κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πλέον έχουμε αποκτήσει αρκετή πείρα και ξέρουμε πώς να συμπεριφερόμαστε σε κάποιες συνθήκες».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης