Δομάζος: «Ο πρίγκιπας δεν θα κάνει πίσω»

Δομάζος: «Ο πρίγκιπας δεν θα κάνει πίσω»
Παρά το γεγονός ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού «βράζει» από τη νέα παράταση που ζήτησε η πλευρά του πρίγκιπα Φαϊσάλ, ο Μίμης Δομάζος παραμένει αισιόδοξος για την κατάθεση των χρημάτων!

«Τα εμβάσματα θέλουν δύο μέρες για να μεταβιβαστούν. Εγώ δεν νομίζω πως αυτή η πρόταση θα τελειώσει έτσι» δήλωσε στο NovaSport FM ο «στρατηγός» και πρόσθεσε: «Στο τέλος ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του. Ο πρίγκιπας δεν θα κάνει πίσω. Αν δεν τελειώσουν τα πάντα, δεν μπορώ να πω περισσότερα.
Σίγουρα θα γίνει κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό.

Εγώ θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, αλλά κάποιοι άλλοι δεν επιθυμούν να το κάνουν αυτό. Στις 13.00 θα πάμε στο συμβούλιο και θα δούμε τι θα γίνει. Μπορεί να δοθεί ακόμα μια ευκαιρία για να τελειώσει το θέμα αυτό. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τους 16 που έχουν θέση στο νέο Δ.Σ..

Έτσι όπως πάει ο Παναθηναϊκός, θα έχει μεγάλα προβλήματα στην πορεία, αν δεν προχωρήσει του πρίγκιπα. Ντρέπομαι που ο Παναθηναϊκός είναι τόσο πίσω από τον Ολυμπιακό. Ποτέ στην ιστορία δεν ήταν 20 βαθμούς πίσω από την κορυφή και από τον πρώτο μήνα να είναι εκτός Πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος. Δυστυχώς, δεν πάνε καλά τα πράγματα. Ο κ. Αλαφούζος προσπαθεί, αλλά δεν μπορεί μόνος του και πρέπει να τον βοηθήσουν. Διαβάζω τα λεφτά που δίνονται για μεταγραφές και τι μεταγραφές πρόκειται να γίνουν και νομίζω πως κοροϊδεύουν τον κόσμο».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013, 13:43