Για τη μέχρι τώρα πορεία του Ατρόμητου, καθώς και για το κυριακάτικο ματς με τον Εργοτέλη μίλησε ο Γιώργος Δώνης.

Ο τεχνικός των Περιστεριώτων για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του τόνισε ότι η βαθμολογική της θέση την αδικεί, ενώ για τη δική του επισήμανε ότι πρέπει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, όσο το δυνατόν νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ σημαντικό που έπειτα από συνεχόμενα παιχνίδια κύλησε μια εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας μπορέσαμε και να ξεκουραστούμε αλλά και να προπονηθούμε κατάλληλα.

Ωστόσο μας περιμένει μια ακόμη δύσκολη συνέχεια, ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, έτοιμοι και δυνατοί για να ανταπεξέλθουμε και στους δύο θεσμούς (πρωτάθλημα και κύπελλο).

Κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής είναι πολύ σημαντικό, φεύγει και δεν γυρίζει γι’ αυτό και η ομάδα μου πρέπει να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα πλέι οφ όσο πιο νωρίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουμε μπροστά μας έναν αντίπαλο που σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση αλλά το ποδόσφαιρο κρύβει είτε θετικές είτε αρνητικές εκπλήξεις και πολλές φορές να είναι άδικο όπως στην περίπτωση του Εργοτέλη.

Περιμένω από τους ποδοσφαιριστές μου να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις προκλήσεις που τους παρουσιάζονται, να τις κυνηγήσουν και όχι να τις αφήσουν να περάσουν».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης