Σύνθημα νίκης, ενόψει του αυριανού εντός έδρας παιχνιδιού του Ατρόμητου με τον Ηρακλή, με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Super League, έδωσε ο Γιώργος Δώνης.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τόνισε ότι πρέπει να κατακτηθεί το τρίποντο στο αυριανό παιχνίδι, προκειμένου να ανεβούν ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία οι κυανόλευκοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια γυρίζουμε στο «σπίτι» μας και θα πρέπει να είμαστε πιο ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί για να πάρουμε το τρίποντο και να καθιερωθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Απέναντί μας θα έχουμε μια ομάδα που κάνει καλή πορεία στον δεύτερο γύρο, αλλά τα πάντα θα έλεγα ότι εξαρτώνται από εμάς»

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αυριανή αναμέτρηση με τον «Γηραιό».

Ακολούθως, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του Περιστερίου, την οποία απαρτίζουν οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Καλαντζής, Τάτος, Μπιλαγί, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Ολιβέιρα, Μπλένχιο, Φαβάλι, Περόνε, Σφακιανάκης, Μελισσάς, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Μπαζίνσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης