Η Νόρα Δράκου μπορεί να μην κατάφερε να διακριθεί στο γαλλικό πρωταθλήματος ΟΠΕΝ κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, ωστόσο με δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ υποσχέθηκε ότι θα έχει αρκετά καλύτερη παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Το πρωτάθλημα στο Παρίσι ανήκε στην προετοιμασία μου εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι εντατικές προπονήσεις είχαν ως αποτέλεσμα να βγω πολύ κουρασμένη στους αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικά στο αγώνισμα των 100μ. ελεύθερο περίμενα έναν χαμηλότερο χρόνο. Το 50άρι ήταν πιο καλό και μπορώ να πω ότι είμαι περισσότερο ευχαριστημένη από την επίδοσή μου» είπε αρχικά η 20χρονη αθλήτρια του ΝΟΠ.

Όσον αφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου δεν έκρυψε τις προσδοκίες της για κάτι καλό: «Απομένουν τρεις εβδομάδες ξεκούρασης μέχρι τους Ολυμπιακούς. Πιστεύω ότι η παρουσία μου στο Λονδίνο θα είναι καλύτερη από εκείνη της περασμένης εβδομάδας στο Παρίσι και θα είμαι πολύ πιο έτοιμη. Μακάρι να βγει ένας καλός χρόνος κάτω από 25 δευτερόλεπτα. Ας έρθει ό,τι καλύτερο».

Υπενθυμίζεται ότι η Δράκου εκπροσώπησε τη χώρα μας στον Α΄ τελικό του αγωνίσματος των 50μ. ελεύθερο, καταλαμβάνοντας την 6η θέση με χρόνο 25.47. Στα 100μ. ελεύθερο αγωνίστηκε στον Β΄ τελικό και τερμάτισε 1η με επίδοση 56.13.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης