Για τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στο κολυμβητήριο της Πάτρας «Αντώνης Πεπανός» και δυσχεραίνουν το έργο της μίλησε η 20χρονη κολυμβήτρια του ΝΟ Πατρών Νόρα Δράκου.

«Είμαι σε χάλια ψυχολογική κατάσταση κάθε φορά που μπαίνω σε τόσο κρύα πισίνα. Για την ακρίβεια, μπαίνω μέσα κλαμένη. Δεν αντέχονται αυτές οι θερμοκρασίες» ανέφερε μεταξύ άλλων η φέρελπις κολυμβήτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο site της Ομοσπονδίας:

«Από την αρχή του χρόνου, οι θερμοκρασίες στο κολυμβητήριο ήταν χαμηλές. Τον τελευταίο καιρό, όμως, έχει παραγίνει το πράγμα. Αν και απουσιάζω εδώ και έναν μήνα, μαθαίνω από τα υπόλοιπα παιδιά πως στο κολυμβητήριο επικρατούν πλέον συνθήκες ψύχους.

Τρεις με τέσσερις βδομάδες, δεν πραγματοποιούνται προπονήσεις, αφού η θερμοκρασία του νερού έχει φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου. Είμαι σε χάλια ψυχολογική κατάσταση κάθε φορά που μπαίνω σε τόσο κρύα πισίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ακρίβεια, μπαίνω μέσα κλαμένη. Δεν αντέχονται αυτές οι θερμοκρασίες. Με επηρεάζουν πάρα πολύ, τόσο στην ψυχολογία μου όσο και στον αγωνιστικό τομέα. Δυσκολεύει το έργο μου».

Αναφερόμενη ακόμα στη στάση της Πολιτείας αλλά και στον προπονητή της, Γιώργο Λεκάκη, είπε: «Έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές. Έχουν αποσταλθεί επιστολές στην Πολιτεία, έχουν στείλει ακόμη και οι γονείς μερικές από αυτές, αλλά και πάλι δεν παίρνουμε απάντηση.

Δεν ξέρω τι σκοπό έχουν. Φαίνεται πως δεν ευαισθητοποιούνται με τίποτα. Το πετρέλαιο είναι πολύ ακριβό και χωρίς τη βοήθειά της δεν μπορούμε να το ανεχτούμε οικονομικά. Ο Γιώργος (σ.σ: Γιώργος Λεκάκης, προπονητής της) είναι απογοητευμένος. Πολύ απογοητευμένος. Βλέπει τα πράγματα όπως και όλοι. Και κανείς μας δεν τα βλέπει αισιόδοξα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης