Ο «διακαής πόθος» του νέου τεχνικού του Πανθρακικού, Ilie Dumitrescu, είναι ο Andrei Cristea, κάτι που επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά με δηλώσεις του στο ρουμανικό site «Gazeta Sporturilor».

«Ο Andrei Cristea είναι ένας παίκτης που με ενδιαφέρει αρκετά. Είναι ο μοναδικός Ρουμάνος για τον οποίο ενδιαφερόμαστε στο σύλλογο», τόνισε ο 40χρονος προπονητής για τον 25χρονο επιθετικό, ο οποίος ανήκει στην Dinamo Bucuresti, ωστόσο έχει δοθεί με τη μορφή δανεισμού στην Politehnica.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στη νέα του ομάδα ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε: «Ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα, επειδή μου είχε λείψει αρκετά ο ρόλος του προπονητή. Είχα ένα διάλειμμα δυο ετών που δεν προπονούσα κάποιον σύλλογο.

Όλο αυτό το διάστημα είχα δυο προτάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά αρνήθηκα» για να προσθέσει ότι ο Πανθρακικός είναι μια ομάδα που πριν τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην τέταρτη κατηγορία, ωστόσο έχει παρουσιάσει τεράστια εξέλιξη.

«Βρέθηκε στη Super League και μάλιστα τερμάτισε στην 11η θέση. Ο στόχος είναι ρεαλιστικός και συμφωνήσαμε πως η παραμονή θα είναι προτεραιότητά μας, όπως άλλωστε και την περσινή σεζόν. Εξάλλου, και τα άλλα κλαμπ θα παρουσιαστούν αρκετά ενισχυμένα την επόμενη περίοδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης