Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Εθνική Παίδων από την αντίστοιχη της Γερμανίας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη, στο δημοτικό στάδιο της Κερατέας.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε ο Ντα Κόστα στο 66’. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου την Κυριακή (11:00), στον Άγιο Κοσμά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της εθνικής, Λεωνίδας Βόκολος, τόνισε: «Δεν δεχθήκαμε μεγάλη πίεση από τους αντιπάλους μας και ήμασταν καλοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Το κύριο χαρακτηριστικό της Γερμανίας ήταν η ηρεμία το παιχνίδι της. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και πιστεύω ότι η ισοπαλία θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην ενδιάμεση φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνος, Καραγκούνης (64΄ Μαρινάκης), Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Μπουγαΐδης, Πολυχρονάκης (73΄ Τσιλιανίδης), Γιαννιώτας (55΄ Μαυριάς), Φουρλάνος (79΄ Λιμνιός), Διαμαντάκος, Αριανούτσος (41΄ Κατίδης), Κουσίδης (60΄ Προβατίδης).

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Χορν, Ντα Κόστα, Σουλζ (79΄ Χάρτερζ), Χόφμαν, Γκέις, Χούρζελερ, Μπίτενκουρτ (41΄ Νγκανκάμ), Πους, Μπιλντιρίτσι (57΄ Γκούντουζερ), Ντούρχολτζ, Κίτελ (69΄ Μίλερ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης