Στον αστερισμό της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 2010, που θα διεξαχθεί στο Λιχτενστάιν από τις 18 έως τις 30 Μαΐου κινούνται άπαντες στην Εθνική Παίδων, η αποστολή της οποίας θα φτάσει σε λίγες ώρες στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με φιλικό αγώνα-προπόνηση απέναντι στην ομάδα Παίδων του Πανιωνίου, όπου επικράτησε με 3-1, χάρη σε γκολ των Καϊμακαμούδη (48΄, 65΄) και Κουσίδη (52΄).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αναμετρήσεις της α΄ φάσης του τουρνουά θα διεξαχθούν από τις 18 έως τις 24 Μαΐου, στο Λιχτενστάιν, ενώ οι ημιτελικοί και ο τελικός προγραμματίστηκαν για τις 27/5 και 30/5, αντίστοιχα. Στην ημιτελική φάση θα προκριθούν οι πρώτες δύο ομάδες από κάθε όμιλο.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της Eθνικής είναι οι: Καπίνο Στέφανος, Μαρινάκης Νικόλαος, Φουρλάνος Σπυρίδων, Κουσίδης Νικόλαος, Μαυριάς Χαράλαμπος (Παναθηναϊκός), Λυκογιάννης Χαράλαμπος, Ρουγκάλας Κωνσταντίνος, Πολυχρονάκης Ιωάννης, Αριανούτσος Χρήστος-Παναγιώτης, Διαμαντάκος Δημήτριος (Ολυμπιακός), Καϊμακαμούδης Φώτιος, Καραγκούνης Βασίλειος (Ατρόμητος), Γιαννίκογλου Σεραφείμ (Ξάνθη), Σταφυλίδης Κωνσταντίνος, Προβατίδης Χρήστος (ΠΑΟΚ), Γιαννιώτας Ιωάννης, Κατίδης Γεώργιος, Μπουγαΐδης Μαυρουδής (Αρης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης