Έδωσε... «Ελπίδα» ο Ολυμπιακός

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011, 16:45
Έδωσε... «Ελπίδα» ο Ολυμπιακός

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μία φορά ο Ολυμπιακός. Μέσα στο πνεύμα των ημερών ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης, ο τεχνικός της ομάδας,  Ερνέστο Βαλβέρδε, και πολυμελή αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών, επισκέφτηκαν σήμερα το ίδρυμα «Ελπίδα» και πρόσφεραν δώρα και ένα ποσό (20.000 ευρώ) ως δωρεά στο ίδρυμα.

«Ο αθλητισμός πρέπει να είναι κοντά σε τέτοια θέματα. Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε χαρά στα παιδιά και δύναμη για τον Γολγοθά που περνάνε. Εδώ μέσα γίνεται ο πραγματικός αγώνας, όπου δίνονται μαθήματα ζωής, με τα δικά μας αγωνιστικά προβλήματα να φαίνονται ασήμαντα» είπε αρχικά ο Αντώνης Νικοπολίδης και, αναφερόμενος στο ίδρυμα, τόνισε: «Είναι ένα εκπληκτικό εγχείρημα. Πραγματικά είναι ένα έργο ζωής και ήταν κάτι που έλειπε από εδώ».

Από την πλευρά του, ο κ. Παπασάββας, διευθυντής του ιδρύματος, δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την επίσκεψη και για τη δωρεά (σ.σ. 20.000 ευρώ). Ενημερώσαμε τους παίκτες για τον αγώνα ζωής που κάνουν τα παιδιά εδώ.

Ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για καθήκον των «ερυθρολεύκων»: «Ο Ολυμπιακός ήρθε να κάνει το καθήκον του, να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς σήμερα είναι μια μέρα που δεν υπάρχουν χρώματα». Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, απευθυνόμενη στον «ισχυρό άνδρα» της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, τόνισε: «Είστε ένας άνθρωπος με ευαισθησία, αλληλεγγύη και ήθος».

Από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παρόντες ήταν ακόμη οι Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Μοντεστό, Γιάννης Παπαδόπουλος, Μέγιερι, Νέμεθ, Ποτουρίδης, Μιραλάς και Ιμπαγάσα, ενώ μαζί με την ομάδα ήταν και οι Γιάννης Μώραλης, Τάσος Μητρόπουλος.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011, 17:09