Απογοήτευση επικρατεί στα Σκόπια, μετά την ήττα της Εθνικής τους ομάδας από την Ελλάδα, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του Ευρωμπάσκετ 2009, που διεξάγεται στην Πολωνία.

«Εφιαλτικό απόγευμα» και «Καταστροφική ήττα», είναι οι τίτλοι που κυριαρχούν. Μάλιστα, ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός «Κανάλι 5», σχολίασε: «Ναι μεν η Ελλάδα θεωρείτο το φαβορί πριν τον αγώνα, όμως κανείς δεν περίμενε ότι η διαφορά θα μπορούσε να φθάσει τους 32 πόντους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο τηλεοπτικός σταθμός «Σίτελ» σημείωσε ότι η Ελλάδα έδειξε την ανωτερότητά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με… σκυμμένο το κεφάλι έφυγαν οι περίπου 1.000 φίλαθλοι της Εθνικής μπάσκετ της ΠΓΔΜ, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της γενικής γραμματείας Αθλητισμού και Νεολαίας να προσέλθουν σε κεντρική πλατεία των Σκοπίων, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί.

Πλέον, τα Σκόπια στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με το Ισραήλ, το οποίο θα κρίνει κατά πολύ τη συνέχειά τους στη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως οι Αρχές της ΠΓΔΜ, φοβούμενες το ενδεχόμενο πρόκλησης επεισοδίων μπροστά στο Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, αύξησαν τα μέτρα ασφαλείας, ενώ από το μεσημέρι, υπήρξε ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες απέκλεισαν με κιγκλιδώματα όλες τις περιμετρικές οδούς προς το ελληνικό Γραφείου Συνδέσμου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης