Την πεποίθησή του ότι η ΑΕΚ θα πάρει τη νίκη στον αυριανό εντός έδρας αγώνα της με τον Ατρόμητο εξέφρασε με δηλώσεις του στη NOVA o Νίκος Λυμπερόπουλος.

«Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Και στη Θεσσαλονίκη θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό δεν έγινε και τώρα έχουμε ένα ματς με τον Ατρόμητο. Είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Εμείς πρέπει να ξεκουραστούμε και όποια παιδιά αγωνιστούν την Πέμπτη πρέπει να δώσουν το 100% όπως και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι είτε εύκολα, είτε δύσκολα θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη» ανέφερε αρχικά ο Μεσσήνιος στράικερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία κληθείς να μιλήσει για τον Ατρόμητο ο «Λύμπε» τόνισε: «Ο Ατρόμητος δεν είναι έκπληξη. Είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν πέρυσι. Υπάρχει μια υγιής διοίκηση. Παίκτες και προπονητικό τιμ νομίζω ότι δουλεύουν πάρα πολύ καλά. Είναι ομάδα παράδειγμα προς μίμηση και μακάρι στο μέλλον να υπάρξουν κι άλλες ομάδες σαν τον Ατρόμητο. Εμένα δε μου προκαλεί εντύπωση η πορεία του».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης