Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αφίχθη η Σταντάρ Λιέγης, η οποία αύριο θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην πρώτη από τις δύο κόντρες της φάσης των «16» του Europa League. Για τους Βέλγους δηλώσεις έκανε ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο, αφού ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς αρνήθηκε ευγενικά.

«Ξέρουμε καλά τον Παναθηναϊκό, έχουμε δει τα τρία τελευταία ματς του. Ειδικά από όταν άλλαξε προπονητή, άλλαξε πολλά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού του. Ξέρουμε καλά τον Σισέ, ενώ εγώ γνωρίζω και τους Βύντρα, Τζόρβα. Για τους δυο τελευταίους κρατάω μυστικό το που τους ξέρω», τόνισε ο Ντε Καμάργκο, ενώ ο Άξελ Βίτσελ πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε έρθει ξανά στην Αθήνα. Ελπίζω να έχουμε καλύτερη τύχη απ’ ό,τι είχαμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα πήρε μπροστά και με την επιστροφή του Ντεφούρ βρήκαμε ισορροπία. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα, θα αισθανθούμε ότι παίζουμε κόντρα σε μεγάλο σύλλογο. Όλα όμως θα τα δούμε μέσα στο χορτάρι».

Τέλος, ο Μεντί Καρσελά-Γκονζάλες είπε: «Τώρα έχετε υπερβολικό κρύο για τα δεδομένα σας, όταν είχαμε έρθει είχε πολύ καλό καιρό. Έχουμε πολύ όρεξη για μπάλα, έχουμε ανέβει το τελευταίο διάστημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης