Ευχαρίστησαν τον Μαρινάκη για την οικονομική ενίσχυση

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Μαΐου 2011, 20:09
Ευχαρίστησαν τον Μαρινάκη για την οικονομική ενίσχυση

Ευχαριστήρια επιστολή στον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη για την οικονομική ενίσχυση της παιδιατρικής κλινικής απέστειλε σήμερα στους «ερυθρόλευκους» το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Αναλυτικά:


«Προς τον Πρόεδρο και την Ηγεσία του Ολυμπιακού Πειραιώς

Αξιότιμοι κύριοι,

Η Διεύθυνση, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό του Παιδιατρικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού σας εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες που κατά την πρόσφατη επίσκεψή σας στην Κύπρο και μέσα στα πλαίσιο του Κοινωνικού έργου που επιτελείτε, παρόλο το βεβαρημένο σας πρόγραμμα εντάξατε την επίσκεψη στο Παιδιατρικό Τμήμα, στις άμεσες προτεραιότητές σας.

Η επίσκεψη του Προέδρου της ΠΑΕ, του αντιπροέδρου, του διευθύνοντα συμβούλου, του τεχνικού συμβούλου των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και άλλων παραγόντων, μας χαροποίησε ιδιαίτερα και μας συγκίνησε η αγάπη και το ενδιαφέρον προς τα νοσηλευόμενα παιδιά. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η παρουσία μικρών παιδιών των σχολών ποδοσφαίρου της ομάδας σας, στην Κύπρο που με πολλή ευαισθησία μοίρασαν δώρα στους μικρούς μας ασθενείς και δημιούργησαν πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που εκ μέρους του Ολυμπιακού απλόχερα και με πολλή αγάπη προσέφερε επιταγή 10.000 ευρώ για τις ανάγκες του Παιδιατρικού Τμήματος.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με τα χρήματα αυτά παραγγέλθηκε ιατρικός εξοπλισμός που θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τα νοσηλευόμενα παιδιά, αλλά και θα διευκολύνει το έργο του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και στον Ολυμπιακό Πειραιώς να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία.»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαΐου 2011, 20:12