Ο Ντιόντε Κρίστμας αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς και ο ΑΓΟΡ εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον παίκτη για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο 25άχρονος Αμερικανός γκαρντ ήταν ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου, αλλά και του πρωταθλήματος, κέρδισε τα περισσότερα φάουλ στην Α1 και αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης από το σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά τον αθλητή Dionte Chrismas για την σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας την αγωνιστική χρονιά που μόλις τελείωσε.

Ο Dionte Christmas ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας, αλλά και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος BASKETLEAGUE ΟΠΑΠ, με 484 πόντους, πρώτος στα κερδισμένα φάουλ και πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.

Η συμβολή του στην εκπληκτική πορεία του Ρέθυμνο Aegean ήταν καθοριστική και η άριστη επαγγελματική του συμπεριφορά τον έφεραν πιο κοντά στις καρδιές των φιλάθλων μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαστε υπερήφανοι που είχαμε στην ομάδα μας ένα από τους καλύτερους αθλητές του πρωταθλήματος και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη (Houston Rockets)».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης