Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και οι δύο ποδοσφαιριστές που τον γνωρίζουν πολύ καλά από την κοινή τους παρουσία στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο Φάνης Γκέκας και ο Γιώργος Τζαβέλλας, μίλησαν στη «SportDay» για τον Κροάτη στόπερ.

«Να τον πάρει με… κλειστά μάτια. Είναι ένας πολύ καλός και δυνατός αμυντικός. Είναι ψηλός, γεμίζει την περιοχή και μπορεί ν’ αποτελέσει εγγύηση για τον ΠΑΟΚ. Και μόνο το γεγονός ότι έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια της Κροατίας για την πρόσφατη τελική φάση του Euro, βασικός και για 90 λεπτά, λέει πολλά. Λέει πάρα πολλά…» είπε αρχικά ο Φάνης Γκέκας, για να προσθέσει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν τελικά πάει στον ΠΑΟΚ, θα είναι μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές. Έχει μεγάλη εμπειρία, έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Ευρώπης και στην Εθνική Κροατίας κι όλα αυτά βοηθούν για να προσαρμοστεί γρήγορα στα ελληνικά δεδομένα και ν’ αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Μπορεί να κάνει και παιχνίδι από πίσω, μιας και ξέρει πολλή μπάλα. Παίζει ποδόσφαιρο, δεν είναι αμυντικός που απλά διώχνει την μπάλα».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τζαβέλλας υποστήριξε: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Είναι παίκτης που αγωνίζεται πολύ με το μυαλό, είναι πολύ έξυπνος. Θα γεμίσει την άμυνα του ΠΑΟΚ κι αυτό θα φανεί αμέσως. Μπορεί να μην έχει την τεχνική του Κοντρέρας, αλλά είναι πολύ δυνατός κι έμπειρος. Δεν έχει τέτοιον παίκτη ο ΠΑΟΚ. Επίσης, δεν πρέπει να αγνοήσουμε ότι παίζει και στην Εθνική Κροατίας. Δεν έχει καμία σχέση με άλλους παίκτες που δεν έχουν καλό χαρακτήρα. Είναι οικογενειάρχης και δεν δημιουργεί προβλήματα».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης