Καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό έπαιξε η παρουσία του Ερνέστο Βαβλέρδε στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», σύμφωνα με τον Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός παράλληλα, εξέφρασε και την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά και την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν πολλά αυτά που μας οδήγησαν στην επιτυχία. Κυρίαρχο ρόλο έπαιξε ο προπονητής, που δουλεύει σκληρά και γνώριζε καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό μας βοήθησε πολύ. Αμυντικά πήγαμε εξαιρετικά, ενώ με τις προσθήκες βελτιωθήκαμε πολύ στον επιθετικό τομέα. Σίγουρα ρόλο έπαιξε και το ότι δεν είχαμε τραυματισμούς, όπως πέρυσι», τόνισε αρχικά ο Μέλμπεργκ.

Εν συνεχεία  τόνισε ότι στόχος για τον Ολυμπιακό της επόμενης περιόδου είναι να κατακτήσει εκ νέου το πρωτάθλημα, αλλά και να κάνει καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αναφερόμενος στην σεζόν είπε ότι «πρέπει να επενδύσουμε πάνω στη φετινή χρονιά για να χτίσουμε την επόμενη και να κάνουμε σωστό σχεδιασμό».

Καταλήγοντας ο Σουηδός αμυντικός ευχήθηκε να είναι και του χρόνου στους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να αγωνιστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου του Ολυμπιακού: «Δεν ξέρω τι να πω για τον κόσμο. Είναι πραγματικά υπέροχος ο τρόπος, που μας υποστηρίζουν. Θέλει πολύ δουλειά για να κερδίσεις την αγάπη τους. Ο κόσμος εκτιμά την προσπάθεια που κάνει ο κάθε παίκτης. Περιμένει από εμάς το 100% των δυνατοτήτων. Εγώ από την πλευρά μου αυτό προσπαθώ να κάνω. Να τα δίνω όλα και γι’ αυτό νομίζω πως ο κόσμος με αγαπάει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης