Η φορολογική ενημερότητα ομάδας που δεν έχει πάρει αδειοδότηση είδε το φως της δημοσιότητας και, όπως προκύπτει, η εξάμηνη διάρκεια που είχε έληγε πριν από τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου! Αυτό σημαίνει ότι όλες οι μετεγγραφές που έκανε τον Ιανουάριο είναι παράνομες!

Στην ιστοσελίδα της, η εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη αποκαλύπτει την ασφαλιστική-φορολογική ενημερότητα ομάδας της Super League, η οποία είχε λήξει το 2010 και κατηγορεί την ΕΠΟ ότι η συγκεκριμένη ομάδα της Super League χρησιμοποιούσε ληγμένη ασφαλιστική-φορολογική ενημερότητα στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ότι με αυτό τον τρόπο νοθεύτηκε το πρωτάθλημα. Παράλληλα, ρωτάει την ποδοσφαιρική ομοσπονδία εάν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Μπορεί μια ΠΑΕ να κάνει μετεγγραφές τον Ιανουάριο του 2011, όταν έχει καταθέσει ασφαλιστική ενημερότητα εξάμηνης ισχύος της 10ης Ιουνίου 2010 και φορολογική ενημερότητα τετράμηνης ισχύος της 11ης Ιουνίου 2010;

-Εφόσον έγιναν οι μετεγγραφές με τα έγγραφα που δημοσιεύουμε, θεωρεί ότι νοθεύτηκε το πρωτάθλημα;

-Προχώρησε σε σχετική έρευνα εντός της Ομοσπονδίας και καταλόγισε ευθύνες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η αποκάλυψη του ονόματος της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη, εάν δεν την έχει αποκαλύψει ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, στον οποίο καταλογίζει ευθύνες.

Τα έγγραφα:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης