Σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας απέκτησε την Τετάρτη ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες νίκησαν -με ανατροπή- 2-1 τον Πλατανιά στα Περιβόλια Χανίων, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση, κι έτσι έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του εισιτηρίου, εν όψει της ρεβάνς στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και, με… κεκτημένη ταχύτητα από τρεις συνεχόμενες νίκες της στη Super League, προηγήθηκε αρκετά νωρίς.

Σκόρερ για τους Χανιώτες ήταν ο Μιρτσέτα, ο οποίος με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Αστέρα στο 16ο λεπτό, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η αντίδραση ωστόσο των παικτών του Σάκη Τσιώλη ήταν άμεση.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ που δέχτηκαν ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 31ο λεπτό με την κεφαλιά του Μπαρτολίνι έπειτα από τη σέντρα του Φορμίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τους Αρκάδες να δείχνουν να αρκούνται στο 1-1, που τους έδινε το προβάδισμα για την πρόκριση, εν όψει του επαναληπτικού της Τρίπολης.

Πάντως ο Ναβάρο που πέρασε αλλαγή αποφάσισε να κάνει ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα για την ομάδα του, αποδεικνύοντας ότι σε αυτό το ματς η… Παναγιά δεν ήταν με το μέρος του συγκροτήματος του Αναστασιάδη, αλλά με τον Αστέρα.

Στο 89ο λεπτό, μετά από την εξαιρετική πάσα του Ράγιος, ο Ισπανός άσος νίκησε σε τετ α τετ τον Λαζαρίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, που έγειρε την πλάστιγγα της πρόκρισης προς το μέρος των Αρκάδων.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Αγκιλέρα, Ποτουρίδης, Κουρτεσιώτης (Δημήτρης 46′), Δέντσας, Μιρτσέτα, Τετέ (Στόλερ 62′), Λαμπάρθε (Ναζλίδης 67′), Ονιέμα, Γιακουμάκης.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Φορμίκα, Φραγκουλάκης (Ναβάρο 63′), Κοντοές (Κάφα 54′), Σέτι, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Λέντσε (Πιπίνης 74′).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης