Το θέμα του Έργκους Κάτσε δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα ο Κοστίν Λάζαρ έδωσε τη δική του εξήγηση.

Ο Ρουμάνος μέσος τόνισε πως ο νεαρός έκανε βλακεία, επισημαίνοντας πως το πιθανότερο είναι να μην γνώριζε για τι επρόκειτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Τώρα που έχουν περάσει μερικές ημέρες… Ποια είναι η γεύση που σας άφησαν τα παιχνίδια με τη Σάλκε;

«Νιώσαμε μεγάλη απογοήτευση που δεν καταφέραμε να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση, αλλά… Στο δεύτερο παιχνίδι υπήρχε στιγμή που είχαμε και παίκτη παραπάνω, αλλά δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Κρίμα. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Πλέον έχουμε αφήσει πίσω μας τα παιχνίδια αυτά και πλέον σκεφτόμαστε το Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε μπροστά μας την πρεμιέρα του ομίλου με τη Σαχτάρ και πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη, ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας. Πριν από αυτό, βέβαια, υπάρχει και το ματς με τη Βέροια».

-Η εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Σάλκε στη Γερμανία είχε μεγάλη διαφορά από την εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι με τη Μέταλιστ στην Τούμπα. Τι άλλαξε μέσα σε σχεδόν έναν μήνα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τι να σου πω; Ίσως να παίζει ρόλο και το όνομα του αντιπάλου. Πολλές φορές όσο καλύτερος είναι ο αντίπαλος τόσο καλύτερος είναι και ο ΠΑΟΚ… Αυτό έγινε αρκετές φορές πριν από δυο χρόνια, όταν ήμασταν στους ομίλους του Γιουρόπα, που δείξαμε εξαιρετικό πρόσωπο σε μεγάλα παιχνίδια και δεν κερδίζαμε τα παιχνίδια στη Super League».

Πηγή: Goal

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης