«Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι»

«Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι»

Ανακοίνωση, με την οποία διαμαρτύρεται για τις ποινές που της επεβλήθησαν από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα όσα συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες στην ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για θέατρο του παραλόγου, ενώ τόνισαν ότι θα καταθέσουν έφεση.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Ατρόμητος τιμωρήθηκε με ποινή της έδρας της για δύο αγώνες, ενώ καλείται να πληρώσει σαν πρόστιμο και το ποσό των 60.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς τι άλλο θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αυτιά μας. Το ''θέατρο του παραλόγου'' που βιώσαμε το βράδυ της 30ης Απριλίου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται. Σήμερα ενημερωθήκαμε ότι η ομάδα μας τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με δύο αγωνιστικές χωρίς θεατές κι εδώ ταιριάζει απόλυτα η λαϊκή παροιμία: ''Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι''.

Προφανώς, τώρα θυμήθηκαν ότι η καταστολή της βίας πρέπει να ξεκινήσει από τον Ατρόμητο, όταν σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 είδαμε ''πράγματα και θαύματα'' που πέρασαν ατιμώρητα. Η απόφαση αυτή καταλύει το περί δικαίου αίσθημα, είναι άδικη και υπερβολικά αυστηρή και θα προσφύγουμε στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011, 17:21