Μία… ανάσα από τη Φούλαμ μοιάζει να είναι ο Ντέρεκ Μπόατενγκ.

Ο Γκανέζος μέσος, που έφτασε στην Ελλάδα στις αρχές Φλεβάρη για λογαριασμό της ομάδας του Πειραιά, ωστόσο δεν αγωνίστηκε σε κανένα ματς των «ερυθρόλευκων», λόγω της δικαστικής διαμάχης του με την Ντνιέπρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τους «κότατζερς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού απουσίαζε εδώ και δύο εβδομάδες στο εξωτερικό προκειμένου να διευθετήσει στο CAS το θέμα της αποδέσμευσης του από τον ουκρανικό σύλλογο.

Σύμφωνα λοιπόν με το «skysports», αλλά ιστοσελίδα της Γκάνας τονίζεται πως ο Μπόατενγκ συμφώνησε με την Φούλαμ, προκειμένου να ενταχθεί στην αγγλική ομάδα το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης πριν γίνει κάτοικος Πειραιά είχε δοκιμαστεί στην ομάδα του Γιώργου Καραγκούνη, ωστόσο τότε η Ντνιέπρ είχε «μπλοκάρει» τη μετακίνησή του στους Λονδρέζους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, το «φλερτ» των δύο πλευρών έστω και με καθυστέρηση θα καταλήξει σε… γάμο, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Διαβάστε επίσης:

Κινείται για Μπόατενγκ η Φούλαμ,
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013, 17:54

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης