Παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρούνται οι Μπερνάρ Κουμορτζί και Γιάννης Μανιάτης.

Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα χέρια με τον διοικητικό ηγέτη του Πανιώνιου, Γεράσιμο Βεντούρη, στη συνάντηση που είχαν σήμερα το απόγευμα, κι έτσι οι δύο παίκτες θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ανακοινώσεις για την απόκτηση των Μανιάτη-Κουμορτζί, δεν πρόκειται να γίνουν τουλάχιστον μέχρι αύριο, καθώς στον «ιστορικό» εκκρεμεί η μεταβίβαση των μετοχών του Τσακίρη στον ερασιτέχνη.

H έλευση στο λιμάνι του Γκανέζου μέσου, o οποίος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Βαλβέρδε,θα γίνει σίγουρα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να καλύψει τα κενά που αφήνουν οι τραυματίες, Ντουντού και Ουρτάδο.

Όσον αφορά τον Μανιάτη υπάρχει… παραθυράκι για το αν θα παίξει και αυτός από τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Ο ποδοσφαιριστής, ναι μεν επιθυμεί την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό από τώρα, εντούτοις το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι οι «κυανέρυθροι» δεν θέλουν να παραχωρηθούν κι οι δύο παίκτες την περίοδο του Ιανουαρίου, με δεδομένο ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η συμφωνία προβλέπει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ (ίσως και κάτι παραπάνω) σε ρευστό για τον Πανιώνιο και τον Μήτρογλου δανεικό και πληρωμένο από τους ερυθρόλευκους για έξι μήνες.

O Έλληνας διεθνής επιθετικός, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πείστηκε να μετακομίσει στην πλατεία, εκφράζοντας ωστόσο στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού την επιθυμία του να επιστρέψει στους Πειραιώτες στο τέλος της σεζόν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης