Κάτοικος Ηρακλείου για… λογαριασμό του Εργοτέλη έγινε σήμερα κι επίσημα ο Deividas Cesnauskis, καθώς οι «κυανοκίτρινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του για τον επόμενο χρόνο.

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Λιθουανού ποδοσφαιριστή Deividas Cesnauskis για τον επόμενο χρόνο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος (30-06-1981) μεσοεπιθετικός τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Hearts , ομάδα της Σκωτίας, ενώ είναι και 36 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας πετυχαίνοντας και τέσσερα γκολ» ανέφερε αναλυτικά η ανακοίνωση της Ηρακλειώτικης ΠΑΕ.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Λιθουανός μεσοεπιθετικός τόνισε:  

«Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου που είναι ο Εργοτέλης. Σημαντικό ρόλο για εμένα έπαιξε το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Οι στόχοι που έχω συμβαδίζουν με τους στόχους που έχει ο Εργοτέλης, θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη ένα θετικό στοιχείο που με έκανε να επιλέξω τον Εργοτέλη είναι, οι πληροφορίες που πήρα για την ομάδα και από τον Καρυπίδη, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Hearts και μου είπε τα καλύτερα για τον σύλλογο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης