Η γραμμή υπεράσπισης που ακολούθησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με το θέμα του τραυματισμού της  υπαλλήλου εταιρείας security κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προκάλεσε την έκπληξη και την αγανάκτηση της Ανδρονίκης Τυχηρού. Έτσι, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της άτυχης κοπέλας, Γιάννης Μαρακάκης, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Με περισσή έκπληξη και αγανάκτηση ενημερωθήκαμε για τα όσα ατυχώς ειπώθηκαν από τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώπιον του αθλητικού δικαστή, την 8.4.2010. Οι ισχυρισμοί των εκπροσώπων της ΠΑΕ, περί επιπόλαιου τραυματισμού και άμεσης επιστροφής της κ. Τυχηρού στην εργασία της, όχι απλώς είναι εκτός πραγματικότητας, αλλά αποτελούν και σοβαρό λόγο να κινηθεί νομικά.
Δυστυχώς, η μόνη αλήθεια είναι ότι η κ. Τυχηρού υπέστη ακρωτηριασμό στον αντίχειρα και τον δείκτη του δεξιού χεριού και θέλουμε να πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε διαφορετική τοποθέτηση των εκπροσώπων της ΠΑΕ ενώπιον του αθλητικού δικαστή ήταν προϊόν πολύ κακής ενημέρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναμένουμε από τον επίσημο Παναθηναϊκό να αναλάβει τις αυτονόητες ευθύνες του απέναντι στην άτυχη εργαζόμενη κ. Τυχηρού, η οποία τον υπηρέτησε επί τριετία, και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, του κύρους και της ιστορίας του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης