Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε ότι εκπλήρωσε την αποστολή του, καθώς οδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Σουηδός που κατέκτησε το Σαμπιονά, μετά το πρωτάθλημα Ολλανδία με τον Άγιαξ, Ιταλίας με Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ και Ισπανίας με τη Μπαρτσελόνα, έφτασε σε ακόμα μία κούπα.

«Είμαι περήφανος που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Αυτή τη στιγμή την περίμεναν πολλά χρόνια. Για αυτό, εξάλλου, ήρθα στο Παρίσι. Για να δώσω χαρά στους οπαδούς της Παρί. Είμαι ευτυχισμένος που εκπλήρωσα την αποστολή μου να κατακτήσω το πρωτάθλημα», είπε ο «Ίμπρα» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι στην ομάδα εργάστηκαν με όρεξη, με αυταπάρνηση και με πίστη, έχοντας ένα κοινό στόχο. Την πρώτη θέση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους, γιατί αυτό που πετύχαμε είναι σπουδαίο. Τα όρια της ομάδας μας τα γνωρίζει μόνο ο Θεός. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας. Είμαι βέβαιος πως την επόμενη χρονιά θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο καλοί, ακόμα πιο ισχυροί και θα διεκδικήσουμε εκτός από τους εγχώριους τίτλους, μια καλύτερη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης