Εξώδικη δήλωση κατά του site «to 10.gr» για δύο «συκοφαντικά και ψευδή άρθρα» εναντίον του για την εκπομπή της 10.2.2020, όπου κατήγγειλε τον Ηλία Άρκουδη και την ΕΕΑ απέστειλε ο Γιώργος Παναγόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ (Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου) αποκάλυψε στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN» το όνομα του μέλους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, για το οποίο είχε αναφέρει πως είχε δωροδοκηθεί, στοιχεία που όπως αναφέρει κατέθεσε και στον εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον Γιώργο Παναγόπουλο: «Ήταν Δεκέμβριος του 2019, όταν ήμουν στα δικαστήρια και είδα συνάδελφό μου να συνομιλεί με τον Αρκούδη. Μίλησα μετά με τον συνάδελφό μου, που είχε την συνάντηση με τον Αρκούδη και μου είπε επί λέξη “το λαμόγιο θέλει χρήματα”, αφορούσε υπόθεση αδειοδότησης ομάδας της Football League που είχε μάλιστα και νέον ιδιοκτήτη. Ο συνάδελφος μου ζήτησε να μην κατονομαστεί».

H εκπομπή «Δίκη στο OPEN» αναζήτησε τον κ. Αρκούδη προκειμένου να τοποθετηθεί για τις καταγγελίες του κ. Παναγόπουλου αλλά δεν απάντησε στα τηλεφωνήματα που δέχθηκε.

To εξώδικο του Γιώργου Παναγόπουλου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Του Γεωργίου Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, Δικηγόρου Αθηνών, ΑΜΔΣΑ 14162, ΑΦΜ 033363189, Φαβιέρου 47

           Κ Α Τ Α

1.Του Διαδικτυακού Τόπου με την επωνυμία “to 10.gr” και της Εταιρίας στην οποία ανήκει,

2.Του Ελευθερίου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ, Ιδιοκτήτη και Διευθυντή του site”to 10.gr”,

3.Του Αλεξίου ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, δημοσιογράφου, συντάκτη, όλων κατοίκων Αθήνας

Με καθυστέρηση αρκετών ημερών πληροφορήθηκα τυχαία ότι το site σας, την 10.2.2020 προέβη στην δημοσίευση δύο άρθρων, το πρώτο εκ των οποίων υπέγραφε ο τρίτος από σας, με τίτλους και περιεχόμενο που αναφέρονταν αποκλειστικά σε μένα ως πρόσωπο κι ως δικηγόρο μέσω παράθεσης ψευδών γεγονότων, ανακριβών στοιχείων και συκοφαντικών χαρακτηρισμών.

Συγκεκριμένα :

1.Στον τίτλο του ενός άρθρου σας είχατε το θράσος να αναγράψετε δίπλα στο ονοματεπώνυμο μου τον υβριστικό, προσβλητικό και παντελώς μη ανταποκρινόμενο στον αψεγάδιαστο προσωπικό βίο μου και την αδιάφθορη επαγγελματική πολιτεία μου, χαρακτηρισμό “Ο ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ”!

Αμέσως μετά αναγράφεται η φράση “ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΕΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ”, η οποία όμως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα μόνο ως προς το πρώτο σκέλος της, το αντικειμενικο και πραγματικό γεγονός της καταγγελίας μου κατά της ΕΕΑ, καθώς το δεύτερο σκέλος της αποτελεί υποκειμενική, δόλια, υποθετική και κατευθυνόμενη θέση του συντάκτη σας, ο οποίος αγνοώντας ή αδιαφορώντας για τις υποθέσεις που χειρίζομαι, προσπαθεί να με στοχοποιήσει στα μάτια των φιλάθλων του Ολυμπιακού που αποτελούν την πλειοψηφία των τηλεαναγνωστών του site σας, χρωματίζοντας συλλογικά την συγκεκριμένη νομική κίνηση μου!

2.Στον δε υπότιτλο του άρθρου ο κιτρινισμός σας απογειώνεται, καθώς εξαγγέλλει τρεις υποθέσεις μου, εντελώς άσχετες μεταξύ τους, οι οποίες σύμφωνα με την αρρωστημένη φαντασία του συμπλεγματικού υποβολέα – πληροφοριοδότη του απλού αντιγραφέα και παντελώς άσχετου με το αντικείμενο συντάκτη σας, αποτελούν, παρά το πολύ ψάξιμο, τα μοναδικά υποτιθέμενα σκάνδαλα της τριακονταετούς δικηγορικής καριέρας μου.

Αναφέρονται τα ονόματα τριών πρώην πελατών μου(ΑΡΑΒΙΔΗΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗΣ) και ακριβώς δίπλα τους, η συκοφαντική αναφορά “ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ… ΈΚΑΝΑΝ

ΦΤΕΡΑ!”(χωρίς πουθενά στο κείμενο να αποδεικνύεται αυτός ο υπότιτλος με συγκεκριμένα ποσά και γεγονότα!)

3.Στην πρώτη παράγραφο του άρθρου αποκαλύπτεται η αιτία που δόθηκε η εντολή να συνταχθεί αυτό το κατάπτυστο λιβελλογράφημα και φυσικά δεν είναι άλλη από την παρουσία μου στο πάνελ της εκπομπής του Κυριάκου ΘΩΜΑΙΔΗ, “Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ OPEN”, την Δευτέρα 10.2.2020,όπου σε συνέχεια των ραδιοφωνικών μου δηλώσεων και της από 10.2.2020 υποβληθείσης στην Εισαγγελία Εφετών μηνυτήριας αναφοράς μου, κατήγγειλα in personam το μέλος της ΕΕΑ κ. Ηλία ΑΡΚΟΥΔΗ για απόπειρα δωροληψίας από δικηγόρο για λογαριασμό ΠΑΕ FOOTBALL LEAGUE!

Ενδεικτικό του “στημένου” άρθρου σας ήταν ότι προλάβατε και το αναρτήσατε ακριβώς τα μεσάνυχτα της 10.2.2020, ακριβώς επειδή ήδη ήταν καθ’ υπαγόρευση συντεταγμένο, λόγω της εξαγγελθεισης τηλεοπτικής παρουσίας μου.

4.Ομως ο… σαϊτορουφιάνος, προφανώς και δυστυχώς συνάδελφος μου, στην… αυθεντιακή (και σε καμία περίπτωση αυθεντική!) πληροφόρηση του οποίου δείξατε τέτοια εμπιστοσύνη και δεν φροντίσατε να διασταυρώσετε, αγνοούσε ή ήθελε να αποκρύψει τα εξής :

Α. Όσον αφορά την αναφορά μου κατά της ΕΕΑ, ΥΠΕΒΛΗΘΗ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ “ΔΙΚΗ ΣΤΟ OPEN”,

Β. Στην μηνυτήρια αναφορά μου καταγγέλλω επωνύμως το μέλος της ΕΕΑ κ. Ηλία ΑΡΚΟΥΔΗ για απόπειρα δωροληψίας από ΠΑΕ της  FOOTBALL LEAGUE,

Γ. Αυτή η μηνυτήρια αναφορά μου δεν στοχεύει κατά προσώπων αλλά κατά του θεσμού της ΕΕΑ κι αποτελεί άρρηκτη συνέχεια των από το 2017 αντίστοιχων αναφορών μου κατά της ιδίας Επιτροπής ενώπιον του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ, όπου μεταξύ άλλων ΈΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΗ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣΗΣ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑ!

Δ. Μάλιστα ήδη η καταγγελία μου ουσιαστικά έχει αποδειχθεί, καθώς αφενός μεν έχει αποκαλυφθεί η υπόθεση της εμπλεκόμενης ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ που θα έχει σίγουρα δικαστική συνέχεια( ήδη διεξάγει προκαταρκτική εξέταση η Εισαγγελέας κ. Σαπφώ ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ), αφετέρου δε αναμένεται ακόμα, πάντως με ολοένα μικρότερες πιθανότητες, είτε μία δημόσια τοποθέτηση, είτε μήνυση εναντίον μου τόσο από το κρυπτόμενο μέλος της ΕΕΑ, όσο κι από τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη της ΠΑΕ!

Ε. Πράγματι απέστειλα εξώδικο προς την αθλητική και πολιτική ηγεσία για τον βίο και την πολιτεία της ΕΕΑ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με την ιδιότητα του πληρεξουσίου δικηγόρου ποδοσφαιριστών, προπονητών και διαμεσολαβητών κι όχι με το ονοματεπώνυμο και την υπογραφή κάθε εντολέα μου,

Στ. ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ, χωρίς να εκφράσουν οποιαδήποτε αντίρρηση, καθώς αποτέλεσε συνέχεια του αντίστοιχου εξωδίκου μου προς τους ίδιους αποδέκτες από τον Αύγουστο του 2019!

Ζ. Μάλιστα οι πρώην ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, μεταξύ των οποίων κι ο ΑΡΑΒΙΔΗΣ, από το καλοκαίρι ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, όπου την 9.4.2020 έχει προσδιορισθεί να συζητηθεί η σχετική προσφυγή μας!

Η. Επομένως ο ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, όταν με την υπαγορευμένη ανακοίνωση του δηλώνει ότι δεν γνώριζε τίποτα κι ότι δήθεν δεν μου έχει δώσει ρητή εντολή, ξεχνώντας λόγω αιφνίδιου… Αλτσχάιμερ ότι τον εκπροσωπώ με αλλεπάλληλες εντολές του ενώπιον αθλητικών, πολιτικών και διοικητικών Δικαστηρίων και της ΕΕΑ για τις υποθέσεις του με ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΑΡΗ κλπ,

Θ. Μάλιστα λίγες μέρες πριν με… ξεχάσει φρόντισε να μου αναθέσει μέσα στις γιορτές , πριν επιστρέψει στην Ελβετία τόσο την υπόθεση κατά της Ελβετικής ομάδας YVERDON SPORTS, όσο και κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ, γιατί κατά τα λεγόμενα του, δεν χειρίσθηκε σωστά την υπόθεση ο μέχρι πρότινος γι’ αυτή την υπόθεση του δικηγόρος του κ. ΚΟΥΓΙΑΣ και κανένας άλλος δικηγόρος δεν δεχόταν να τον αναλάβει και να αντιδικήσει με τον κ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!

Ι. Όσο για το αυθαίρετο συμπέρασμα σας ότι συνέταξα κι έστειλα εξώδικο, χωρίς να ενημερώσω τους εντολείς μου, καλό θα ήταν να διαβάσετε το δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι συνάδελφοι του και τον… άδειασαν κανονικά και με το νόμο, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΔΗ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020, δηλαδή μόλις λίγες μέρες πριν μόνο ο ΑΡΑΒΙΔΗΣ θυμηθεί ότι ενεργούσα γι αυτόν χωρίς την εντολή του!

Κ. Όσον αφορά την αδόκιμη προσπάθεια σας να συνδέσετε την καταγγελία μου με την υπόθεση της καταγγελίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κατά των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΞΑΝΘΗΣ, μάλλον βλέπετε την πραγματικότητα με… κόκκινα γυαλιά, γιατί αν ερευνούσατε μόνοι σας την δικηγορική μου καριέρα θα διαπιστώνατε ότι έχω κάνει δεκάδες παρόμοιες καταγγελίες, πάντα με γνώμονα το έννομο, ηθικό και περιουσιακό συμφέρον των εντολέων μου, χωρίς ποτέ να κινούμαι με συλλογικά ή πολιτικά κριτήρια.

Μάλιστα αν ανατρέξετε στα πλούσια αρχεία σας, θα διαπιστώσετε ότι, παρότι ποτέ δεν έκρυψα οτι είμαι φίλαθλος του ΠΑΟΚ, όχι μόνο ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΗΜ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΈΧΩ ΑΝΤΙΔΙΚΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΜΟΥ ΚΑΦΕ – ΟΚΚΑ, οι οποίοι και κατέληξαν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Επιπλέον, αν διαβάζατε επιμελώς όλες τις δηλώσεις μου για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας, ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΑ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΙ ΑΠΕΝΕΙΜΑ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΙ ΈΝΤΙΜΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ κ. ΣΟΥΛΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΗΜ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΙΩΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ανεξάρτητα από την βασιμότητα ή την τελική έκβαση της υπόθεσης!

Λ. Επομένως μόνο ως άστοχη και ατυχής μπορεί να χαρακτηρισθεί η σύνδεση μεταξύ άσχετων υποθέσεων, καθώς η καταγγελία μου έχει δικαστική συνέχεια, βασίζεται σε σωρεία εδώ και χρόνια αποδεικτικών στοιχείων κατά της ΕΕΑ και του κ. ΑΡΚΟΥΔΗ και έγινε προς προάσπιση των ανοιχτών υποθέσεων των εντολέων μου κατά αρκετών ΠΑΕ και κυρίως κατά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, χωρίς φυσικά να σχετίζεται με την υπόθεση της καταγγελίας του Ολυμπιακού,

Μ. Όσο για τον δήθεν συνδετικό κρίκο της καταγγελίας μου, δηλαδή το κανάλι OPEN, υποκρίνεστε τους ανήξερους, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν εμφανίσθηκα ως προσκεκλημένος του κ. ΣΑΒΒΙΔΗ, αλλά του οικοδεσπότη της εκπομπής “Η ΔΙΚΗ”, στην οποία έχω την τιμή να προσκαλούμαι από τον κ. ΘΩΜΑΙΔΗ από το 1989,όταν και ξεκίνησε από την τότε ΕΡΤ3 και συνέχισα να εμφανίζομαι και στο ΤΕΜPO, και στο EXTRA, και στον ΑΝΤ1, και στον ALPHA, και στο BLUESKY και στον ΣΚΑΙ!

Ν. Ένα από τα λίγα σωστά που γράφετε είναι ότι πράγματι ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα ποδοσφαιρικά, για την ακρίβεια 36 χρόνια, αρχικά μέσω δημοσιογραφίας και από το 1989 μέσω δικηγορίας!

Προφανώς ο… έγκριτος πληροφοριοδότης ΣΑΣ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ,ΕΙΤΕ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΟΡΕΩΝ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ (ΠΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ, ΠΣΑΤ, ΟΜΑΕ, ΕΛΟΚ, ΟΣΕΚΑ κλπ) ΕΙΤΕ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ(ΕΠΟ, ΕΟΠΕ, ΕΟΕ) ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΚΔΟΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛ ΜΜΕ, παρότι έχω με αμέτρητα δικόγραφα, άρθρα, σχόλια και συνεντεύξεις καταγγείλει δεκάδες μεγαλοπαράγοντες, μεγαλοπροέδρους, ομοσπονδιάρχες, μεγαλοδημοσιογράφους, μεγαλοδικηγόρους, πολιτικούς, δικαστικούς και μέλη Επιτροπών και μάλιστα με ιδιαίτερα καυστικό κι αποκαλυπτικό τρόπο που είναι αλήθεια ότι αρκετούς από αυτούς τους ανάγκασε σε παραίτηση.

Αντίθετα όσες φορές χρειάστηκε να προσφύγω στην Δικαιοσύνη κατά συκοφαντών, όπως εσείς, πάντα έχω ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ, ενώ για όσα και για όσους έχω καταγγείλει, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΨΕΥΣΘΗΚΑ!

Ξ. Επίσης αληθεύει ότι είμαι αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ, το οποίο είναι μια ΙδεοΔεξαμενή επί Επιστημονικών Αθλητικών Δράσεων και φυσικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ούτε στα συνέδρια του προσκαλεί επιλεγμένους δικαστικούς, όπως εκ του πονηρού αναμιγνύετε το όνομα της Εισαγγελέως Εφετών κ. Βιργινίας ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ λόγω της έρευνας που διεξάγει για την ΕΕΑ.

Συλλαμβάνεστε και σε αυτό το θέμα… δημοσιογραφικά οφσάιντ, γιατί αν διαθέτατε ικανούς ρεπόρτερ θα διαπιστώνατε ότι ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΌΛΟΙ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΆΛΛΩΝ ΠΛΗΘΟΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΟΠΩΣ Ο ΝΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κ. ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ, Η ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ κ. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, ΦΥΣΙΚΑ Η κ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ κλπ., παρουσία φυσικά των περισσότερων αθλητικών συντακτών!

Ο. Κωμικοτραγική επίσης αποδεικνύεται και η σύνδεση( που επιχειρήσατε για να εξάγετε αυθαίρετα συμπεράσματα) μεταξύ εμού και του μέλους της ΕΕΑ κ. ΜΑΡΟΥΠΑ, επειδή, αφενός μεν όπως δεκάδες άλλοι καλεσμένοι, κατά καιρούς συνέπεσε μαζί μου στα τηλεπάνελ, αφετέρου δε πράγματι την εξαίρεσα ως προς τις καταγγελλόμενες πράξεις της ΕΕΑ.

Και φυσικά δεν την εξαίρεσα, κατ’ εντολήν του ΙΒΑΝ, όπως υπονοεί ο θλιβερός υποβολέας σας, αλλά γιατί από το 2016,που εκδιώχθηκε από τον κ. ΚΟΝΤΟΝΗ, είχε μαζί με τον κ. ΠΑΠΑΛΑΚΗ και τον κ. ΒΑΜΒΟΥΚΑ, διαχωρίσει την θέση της από τον κ. ΑΡΚΟΥΔΗ και τα υπόλοιπα μέλη και είχε εναντιωθεί στην Αδειοδότηση ΠΑΕ, όπως ο ΑΡΗΣ, που είχαν υποβιβασθεί εσκεμμένα για να γλυτώσουν τα χρέη τους προς τους ποδοσφαιριστές – εντολείς μου.

Άλλωστε ακριβώς γι αυτόν τον λόγο ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ κ. ΜΑΡΟΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕΑ, ΈΧΩ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΑΡΑΒΙΔΗ (άσχετα αν αυτός πρόσφατα, κατόπιν παρασκηνιακής συναλλαγής, αποφάσισε να το… ξεχάσει!), ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ, ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ, ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ και των μάνατζερ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΛΥΠΗΜΕΝΟΥ!

Π. Όπως όμως, παραπληροφορήσατε το διαδικτυακό αναγνωστικό κοινό σας για τον όντως, όπως κι εσείς παραδέχεστε, τουλάχιστον άκομψο τρόπο που διαχώρισε την θέση του ο ΑΡΑΒΙΔΗΣ απέναντι μου, έτσι ακριβώς πράξατε με την ακόμα πιο γελοία αναφορά σας στην υπόθεση ενός ακόμα πρώην εντολέα μου, του ποδοσφαιριστή ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗ.

Αντί λοιπόν να χαρακτηρίσετε τον ποδοσφαιριστή με τον αξιώτικο χαρακτηρισμό “Ο ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ”, γιατί πράγματι αυτός, εξίσου αχάριστος με τον προηγούμενο συνάδελφο του, ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΟΥ, ΠΗΡΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ, ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΕΑ, ΚΑΙ ΈΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ, ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΈΞΟΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙΣΑ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΜΟΥ, απευθύνατε στο πρόσωπό μου αυτή την προσβλητική και δυσφημιστική έκφραση, επειδή κυνήγησα δικαστικά τον αφερέγγυο εντολέα ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ!

Κι εδώ βέβαια το ρεπορτάζ σας πάσχει, ηθελημένα βεβαίως, γιατί αποκρύπτει ότι πέραν της δίκης για την αμοιβή μου που κέρδισα, την εκτέλεση της ουσιαστικά την έκανα κερδίζοντας κι άλλη δίκη κατά της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ επί της αίτησης αναστολής της κατά του κατασχετηρίου μου, οπότε έτσι εισέπραξα τα οφειλόμενα όχι από το κεφάλαιο που πήρε τρέχοντας ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗΣ, αλλά από την κατάσχεση τόκων κι εξόδων από την ΠΑΕ!

Και φυσικά καμία από τις πάμπολλες ενέργειες που προέβη σε βάρος μου ο συγκεκριμένος… απατεωνοσφαιριστής δεν ευοδώθηκε, αντίθετα τελικά ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΑ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ κ. ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΛΟΥ!

Ρ. Το κλου όμως του συκοφαντικού ρεπορτάζ σας, είναι η αναφορά σας σε μία ακόμα παλαιότερη υπόθεση μου, όταν είχα αναλάβει από το 2017 τη νομική εκπροσώπηση της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ.

Και τι βρήκε η ρεπορταζιακή… σκαπάνη σας να μου καταμαρτυρήσει;

Ούτε ότι τους έφαγα τα λεφτά και δεν τους παρείχα τις υπηρεσίες μου, ούτε ότι έχασα τις δίκες που διεξήγαγα γι’ αυτούς, ούτε ότι τους πούλησα, ούτε ότι τους… έστησα, όπως ξέρετε πολύ καλά ότι κάνουν άλλοι γνωστοί συνάδελφοι μου!

Πήρατε λοιπόν μια περικοπή μιας ανακοίνωσης της ΔΟΞΑΣ για το όντως άδοξο τέλος της συνεργασίας μας, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΤΥΧΑ ΈΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΑΘΛΟ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΗΝ Β’ΕΘΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (και παρολίγον την ΧΑΛΚΙΔΑ και τον ΙΩΝΙΚΟ!), μετά από πολύμηνο αγώνα ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ(παρότι τότε ως δευτεραθλητές αρχικά δεν το δικαιούντο!)ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ ΣΩΡΕΙΑ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ κ. ΜΠΥΡΟ, ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ “ΤΟ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ, (ΚΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΧΘΕΝΤΑ) ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΈΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΗΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!”

(Κι επειδή η ζωή κύκλους κάνει, πριν συνεργασθώ με τη νέα ΔΟΞΑ, ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΞΕΙΑ ΙΟΓΕΝΗ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ, ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΜΑ ΤΟΥ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗ ΑΡΑΒΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΉΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ, ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥ(περίπου 15.000€)ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΑΣΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ, Α ΛΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ, ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ… ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!

Σ. Στο παράλληλο ανυπόγραφο άρθρο σας με ευκαιρία την παρουσία μου στην εκπομπή, καταφέρεστε με ακόμα χειρότερο τρόπο κατά του προσώπου μου, καθώς κάτω από τον τίτλο “Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ :ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑΙΔΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΡΚΟΥΔΗΣ”

Και στη συνέχεια το κείμενο καταντάει εμετικό, καθώς η υπαγόρευση του αφανούς νομικού συνεργάτη του site ξεπερνάει κάθε ηθική και νομική απαγόρευση και εκθέτει την διεύθυνση και την ιδιοκτησία του που γι αυτόν ακριβώς τον λόγο απέφυγε να εκθέσει και τον… δόλιο συντάκτη – παπαγάλο του προηγούμενου άρθρου σας, μέσα από τις παρακάτω συκοφαντικές, μειωτικές και προσβλητικές εναντίον του προσώπου μου αναφορές :

“ΑΠΟΨΕ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΈΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΕΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ…

Πως μια εκπομπή σε μια μεγάλη τηλεοπτική συχνότητα παίρνει πάνω της μία τέτοια καταγγελία;

ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΚΟΥΔΗΣ ΤΟΥ ΖΉΤΗΣΕ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΕΙ…

ΑΥΤΑ ΉΤΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ… “

Τ. Περιμένω με ανυπομονησία επόμενο άρθρο σας, αφού όπως γράφετε” θα μπορούσε κανείς να αναφέρει πολλά ακόμη για τον κ. Παναγόπουλο “

Και φυσικά θα χρειάζονταν κάποιοι τόμοι για να διαφωτίσετε το κοινό σας με το επιστημονικό, εκδοτικό και συγγραφικό μου έργο, το έργο μου στις διάφορες επιτροπές, την δημοσιογραφική μου προϋπηρεσία και φυσικά την υπερτριακονταετή δικηγορική μου σταδιοδρομία.

Δεν θα πέσω στην παγίδα του δικηγοροναρκισσισμού απαριθμώντας εκατοντάδες δικαστικές νίκες ή μετρώντας, όπως κάποιοι άλλοι είτε τους… χιλιάδες πελάτες τους, είτε τα σπίτια, τα αυτοκίνητα και τις καταθέσεις τους, ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΡΚΕΣΘΩ ΣΤΟΥΣ 3 ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΑΤΕ ΩΣ… ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΈΧΑΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Υ. Πρόθεση σας φυσικά ήταν να με δυσφημήσετε και να με πλήξετε επαγγελματικά, γι αυτό αλλοιώσατε το ιστορικό και των τριών αυτών υποθέσεων, ουσιαστικά όμως και παρά την θέληση σας, ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, καθώς δεν βρήκατε, ούτε φυσικά θα βρείτε ούτε σε βάρος μου κάτι ηθικά και νομικά επιλήψιμο, ούτε σε βάρος του ΙΔΕΑΔ, ούτε σε βάρος του “ATHLOS”, ούτε σε βάρος της “ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ”!

Φ. Γιατί δεν μπορώ να κατηγορηθώ, ούτε “ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ”, ούτε “ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑΙΔΗ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΘΕΙ Ο ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ”, ούτε “ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ “(Εδώ κολλάει το” ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ… ΚΕΦΑΛΑ!”), ούτε “ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΩ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΡΑΣΗ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,” ούτε “ΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΈΝΑ ΒΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ”

Χ. Τέλος έχετε απόλυτο δίκιο στην παρατήρηση του επιλόγου σας ότι” ΟΜΩΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. “

(Θα κληθείτε λοιπόν κι εσείς να αποδείξετε την αλήθεια των γραφόμενων σας!)

ΕΠΕΙΔΗ, όπως ξέρετε μου αρέσει να μιλάω με αποδείξεις, σας προτείνω, προκειμένου να διασταυρώσετε αυτά που σας απαντώ και να διαπιστώσετε ότι τίποτα από όσα γράψατε εναντίον μου δεν ισχύει, να κάνετε αναλυτικά ρεπορτάζ απευθυνόμενοι στα εξής πρόσωπα :

Ψ. Για την υπόθεση της ΕΕΑ, στον κ. Ηλία ΑΡΚΟΥΔΗ και στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ κ. Ηλία ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ, και για την υπόθεση των χρεών του ΑΡΗ στην κ. ΜΑΡΟΥΠΑ και στους εντολείς μου παίκτες του Άρη,, (κάντε και κανένα τηλέφωνο στον Θ. Θ. στην FIFA!)

Ω. Για την υπόθεση της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ και του ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗ, στον τότε τεχνικό διευθυντή της και εντολέα μου κατά της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ κ. Βασίλη ΑΜΑΝΕΤΙΔΗ, ενώ για την υπόθεση ΑΡΑΒΙΔΗ, καλέστε τον ίδιο να σας εξηγήσει αν αναγνωρίζει τις υπογραφές του στις εξουσιοδοτήσεις του και να σας πει, όσα μου έχει… εκμυστηρευθεί για τον κ. ΚΟΥΓΙΑ, για τον κ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ και για τον κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ!!!

ΕΠΕΙΔΗ και τα δύο άρθρα σας που είναι φανερό ότι έχουν υπαγορευθεί από τον ίδιο, και προφανέστατα νομικό, συνεργάτη σας, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ, ΔΥΣΦΗΜΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΑΝΑΚΡΙΒΗ,

ΕΠΕΙΔΗ οι αποδιδόμενοι στο πρόσωπό μου χαρακτηρισμοί ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΙ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΙΚΟΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΞΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ,

ΕΠΕΙΔΗ και τα δύο κείμενα προσπαθούν να με ΜΕΙΩΣΟΥΝ στα μάτια των πελατών μου, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ιδίως μέσω του ΙΤΑΜΟΥ χαρακτηρισμού “ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ”, καθώς η μέχρι τώρα στάση ζωής μου δεν με κατατάσσει σε οποιοδήποτε περιθώριο της δικηγορικής ή ποδοσφαιρικής κοινωνίας, σύμφωνα με την έννοια που δίδουν στην λέξη τα επίσημα λεξικά,

ΕΠΕΙΔΗ η δολιότατα και σκοπιμότητα των άρθρων σας υποκινείται από το νοσηρό σενάριο σας περί εμπλοκής μου στην άσχετη με τις υποθέσεις μου, υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας.

      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ για τα απαράδεκτα, συκοφαντικά και δυσφημιστικά για το πρόσωπό μου δημοσιεύματα σας,

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ τον συντάκτη και τον διευθυντή σας στα αρμόδια δημοσιογραφικα πειθαρχικα όργανα,

ΣΑΣ ΚΑΛΩ, εντός 24 ωρών :

1.ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ, διαφορετικά θα το δημοσιεύσω αυτούσιο σε άλλα sites,

2.ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΆΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,

3.ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ,

4. ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΩΣ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ, άλλως

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΑΡΟΧΗ ΕΝΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

            ΑΘΗΝΑ 23.3.2020

Ο ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΩΝ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης