Τα παιχνίδια που θα εκτίσουν τις ποινές τους οι Κώστας Κατσουράνης και Γιούσου Σαριέγκι, ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι δύο παίκτες συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και, όπως αποφάσισε ο Φερέιρα, ο Έλληνας διεθνής μέσος θα εκτίσει τη τιμωρία των δύο αγωνιστικών στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Άρη, ενώ ο Βάσκος αμυντικός στην αναμέτρηση με τους «κίτρινους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Γιόσου Σαριέγκι θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον αγώνα της 27ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη.

Επίσης, ο ποδοσφαιριστής Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος συμπλήρωσε το όριο των 7 κίτρινων καρτών θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών στους αγώνες της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΟΦΗ και της 27ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα απουσιάζει λόγω τιμωρίας και ο Σιμάο. Κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει αποδεκατισμένος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης