Mετά τους Λάζαρο Παπαδόπουλο και Νίκο Χατζηβρέττα, άλλος ένας παίκτης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα του μπάσκετ. Ο λόγος για το Δήμο Ντικούδη, ο οποίος αν και βρίσκονταν στις προεπιλογές του Παναγιώτη Γιαννάκη για το προλυμπιακό τουρνουά, αποφάσισε να μη φορέσει τη γαλανόλευκη φανέλα και προτίμησε να ξεκουραστεί, ούτως ώστε να είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο.  

“Έπειτα από πολύ σκέψη, τόσο κατά τη διάρκεια της σεζόν, όσο και μετά τη λήξη της, πήρα την απόφαση να μη συμμετάσχω στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας αυτό το καλοκαίρι. Η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα ήταν και είναι για μένα ύψιστη τιμή και πάντα έδινα το παρόν με όλες μου τις δυνάμεις”, δήλωσε ο πάουερ φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του για να συνεχίσει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Ο λίγος χρόνος που μεσολαβεί από τη λήξη του πρωταθλήματος ως την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, σε συνδυασμό με τις συνεχόμενες διοργανώσεις των τελευταίων ετών, με οδήγησαν στο να πάρω την απόφαση να ξεκουραστώ αυτό το καλοκαίρι, να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να προετοιμαστώ κατάλληλα για την επόμενη σεζόν της καριέρας μου. Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος κατανοεί το σκεπτικό μου και τους λόγους που επικαλούμαι, οι οποίοι δε μου αφήνουν τα περιθώρια να θέσω εαυτόν στη διάθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου καλή τύχη και είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσουν από το Πεκίνο με άλλη μια επιτυχία”, είπε καταλήγοντας.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης