Την άποψη, ότι η Εθνική μας ομάδα είναι μαζί με την Κροατία τα φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης του έκτου ομίλου των προκριματικών του Euro 2012, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μάρις Βερπακόφσκις.

Ο Λετονός άσος, ο οποίος, μετά τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010, θα τεθεί και πάλι αντιμέτωπος με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα κόντρα στην Εθνική μας, χαρακτήρισε ως «πολύ καλή ομάδα» την αρμάδα του Ρεχάγκελ, επισημαίνοντας ωστόσο ότι «κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα βρεθεί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα μεσολαβήσει μέχρι την προκριματική φάση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος στράικερ, μεταξύ άλλων, μίλησε για το μέλλον του στον Εργοτέλη, τονίζοντας ότι «θέλω να παραμείνω στον Εργοτέλη και μετά το τέλος του συμβολαίου μου, το καλοκαίρι του 2011».

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Λετονού, σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου:

Για την Εθνική Ελλάδας

«Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έχει πάρει την πρόκριση για το παγκόσμιο κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Τα παιχνίδια ξεκινούν μετά από τέσσερις-πέντε μήνες οπότε είναι νωρίς για να πούμε από τώρα κάτι. Εξάλλου δεν γνωρίζει κανένας τι θα γίνει μετά το παγκόσμιο κύπελλο και ποιοι παίκτες θα μείνουν ή θα αποχωρήσουν από την ομάδα».

Για τον έκτο όμιλο των προκριματικών

«Πρόκειται για έναν πολύ ενδιαφέρον όμιλο. Πιστεύω ότι η κάθε ομάδα μπορεί να πάρει βαθμό από την άλλη, εκτός από την Μάλτα. Βέβαια, φαβορί για την πρόκριση είναι η Κροατία και η Ελλάδα. Όμως, από εκεί και πέρα δυνατές ομάδες είναι οι Λετονία, Ισραήλ και Γεωργία, ειδικά τώρα που έχει και νέο προπονητή».

Για το μέλλον του στο Ηράκλειο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Θέλω να παραμείνω στον Εργοτέλη και μετά το τέλος του συμβολαίου μου, το καλοκαίρι του 2011».

Δείτε φάσεις από το παιχνίδι της Εθνικής με τη Λετονία:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης