Η αποχαιρετιστήρια συνάντηση παικτών και τεχνικού επιτελείου στον Ηρακλή έγινε χθες το απόγευμα και από σήμερα οι «κυανόλευκοι» είναι ομάδα μόνο στα χαρτιά. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο αντάλλαξαν ευχές για «καλό καλοκαίρι» και αναχώρησαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Το βασικό στοιχείο της ύπαρξης της ομάδας αντικρούεται από το γεγονός πως 12 από τους παίκτες της είναι χωρίς συμβόλαιο πλέον, ενώ και αρκετοί ακόμα που έχουν συμβόλαια για τον επόμενο χρόνο είναι σε αναζήτηση ομάδας αφού στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης τίποτα δεν λειτουργεί επαγγελματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ανησυχητικό είναι πως μερικά από τα ονόματα που αναγκαστικά θα κλείσουν την καριέρα τους στον Ηρακλή είναι ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους στηρίχτηκε η επιχείρηση σωτηρίας και είναι αβέβαιο τι θα συμβεί στην επόμενη σεζόν χωρίς αυτούς στο ρόστερ και αν φυσικά ο Ηρακλής καταφέρει να σώσει και εκτός γηπέδων τη χρονιά από το πλήθος των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν.

Οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου, άρα ουσιαστικά έχουν λήξει ήδη, αφού ως τότε δεν υπάρχουν υποχρεώσεις και όλοι έφυγαν χωρίς νέο ραντεβού, είναι οι Χουάντερσον, Τζανετόπουλος, Αργυρόπουλος, Τσιότρας, Δώνης, Μπικιάρης, Ηλιάδης, Μοντέιρο, Περόνε, Μπαστακός, Κυνηγόπουλος και Δούμτσιος.

Αν εξαιρέσει κάποιος τους νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι υπόλοιποι θα αναζητήσουν άλλη ποδοσφαιρική στέγη, αφού στη διοίκηση του Ηρακλή για να τους προτείνουν επέκταση συνεργασίας θα πρέπει να τους εξοφλήσουν από τις υπάρχουσες οφειλές και αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο, τώρα που δεν υπάρχει και η πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Έτσι ο Ηρακλής μπορεί να σώθηκε αγωνιστικά, εξακολουθεί να ταξιδεύει όμως σε «αχαρτογράφητα νερά», με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης