Θετικό ήταν το τεστ της εθνικής ομάδας Ελπίδων στο φιλικό με τη Βουλγαρία, που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών.

Οι νεαροί διεθνείς του Γιώργου Γεωργιάδη επικράτησαν με 2-1 της αντιπάλου τους στο παιχνίδι, που αποτελούσε δοκιμή για τη συμμετοχή της ομάδας μας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2013.

Ο Άρης Σοϊλέδης μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης πέτυχε το 1-0 με δυνατό σουτ.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε ακόμη δύο καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του με σουτ των Μητρόπουλου (22’) και Σκόνδρα (39’).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση της Βουλγαρίας καρποφόρησε, με το γκολ της ισοφάρισης να έρχεται από τον Τόνεφ στο 64’.

Επτά λεπτά αργότερα ο Καραγκούνης με προβολή έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ελληνική ομάδα στο τελικό 2-1, ενώ έχασε άλλες δύο ευκαιρίες στο 75ο και στο 90ό λεπτό.

Ικανοποιημένος για τη διάθεση και το πάθος των παικτών του δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συνεχίσαμε το νικηφόρο σερί αποτελεσμάτων στα φιλικά ματς, σε μια δύσκολη εποχή για τους παίκτες μας, καθώς είναι σε αναμονή για διακοπές και οι περισσότεροι δεν έχουν για καιρό αγώνες στα πόδια τους. Κατά διαστήματα παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο και δίκαια νικήσαμε».

Ελλάδα: Λάμπρου, Σκόνδρας, Σοϊλέδης (68΄ Αποστολόπουλος), Λαγός, Στάμου, Μητρόπουλος (62΄ Γκέντσογλου), Χρυσοφάκης (62΄ Καραγκούνης), Πέτσος (72΄ Μαυρίας), Γιάννου (72΄ Βέλλιος), Φορτούνης (78΄ Αυλωνίτης), Βασιλόγιαννης (72΄ Ανάκογλου).

Βουλγαρία:
Κούντσεφ, Ντέτσεφ, Ντρενοβίτσκι, Ποπόφ (54΄ Κοσταντίνοφ), Τσβέτκοφ, Μάρτσεφ (54΄ Νικόλοφ), Τόνεφ (77΄ Μπενγκιούζοφ), Κοστόφ (83΄ Πάσκοφ), Ντίμοφ (61΄ Κόλεφ), Τσβετάνοφ (68΄ Καραχανάκοφ), Μιλάνοφ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης