Σοβαρότατο πρόβλημα στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα αντιμετωπίζει η Άρσεναλ.

Ο Βόιτσεκ Τσέζνι, ο οποίος τραυματίστηκε στο δάκτυλο του χεριού του στο ξεκίνημα του αγώνα ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα, όπως έγινε γνωστό θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι εβδομάδες, αφού ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πιο σοβαρός από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 20χρονος Πολωνός γκολκίπερ, επισκέφθηκε ειδικό γιατρό όπου διαπιστώθηκε το μέγεθος της ζημιάς που υποχρεώνει την Αρσεναλ να βγει στο «κυνήγι» απόκτησης τερματοφύλακα, για να πλαισιώσει τον Μάνουελ Αλμούνια.

Ο 33χρονος πορτιέρο αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ματς με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο σε περίπτωση κάποιας νέας ατυχίας τότε θα μείνει κυριολεκτικά χωρίς κάποια σοβαρή λύση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λούκας Φαμπιάνσκι ήδη έχει τεθεί εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω επέμβασης στην ωμοπλάτη, ενώ ο Βίτο Μαμόνε που αγωνιζόταν δανεικός στην Χαλ, αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα τραυματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλουμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα ως αλλαγή του Αλμούνια», είπε ο Βενγκέρ με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Αρσεναλ. «Ο Μανόνε βρίσκεται εδώ και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, όμως για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα πρέπει να βρίσκεται εκτός δράσης. Χρειαζόμαστε πάση θυσία λύση για τη θέση του τερματοφύλακα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης