Περισσότεροι από 30 χιλ. οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου βρέθηκαν χθες το απόγευμα στην Αλιάνζ Αρίνα του Μονάχου προκειμένου να παρακολουθήσουν τη πρώτη προπόνηση της Βαυαρικής ομάδας εν όψει της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο. Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν ανάλογα με τα συναισθήματα του κόσμου που στηρίζει την ομάδα του, με την προσμονή για μια χρονιά που θα ξαναφέρει τη Μπάγερν στην κορυφή και τις κατακτήσεις τίτλων να είναι μεγάλη.

«Πρέπει να ξαναφέρουμε το πρωτάθλημα στο Μόναχο» επεσήμανε ο πρόεδρος της, Κάρλ Χαϊντς Ρουμενίγκε ενώ ο Φίλιπ Λάμ συμπλήρωσε ότι «πεινάμε για τίτλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο απόκτημα της ομάδας ο τερματοφύλακας Μάνουελ Νοϊερ αλλά και ο προπονητής Γιούπ Χαϊνκες ήταν από τα πρόσωπα που γνώρισαν περισσότερο την αποθέωση από το πλήθος.

«Μαζί του μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όλους τους στόχους μας», επεσήμανε ο Ρουμενίγκε για τον πρώην προπονητή της Λεβερκούζεν.

Το πρώτο επίσημο τεστ για τους Βαυαρούς θα δοθεί την 1η Αυγούστου όταν για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει την Αϊντραχτ Μπραουνσβαϊκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης