Με στόχο την παραμονή στην Α1 του μπάσκετ τα Τρίκαλα αγωνίζονται στην Αθήνα με τον Ηλυσιακό (Κυριακή 17:00, ΕΤ1). Ο Θανάσης Γιαπλές δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι – τελικό τον Βαγγέλη Σακελλαρίου, που έχει ίωση, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μαρκ Ντίκελ.

«Ετοιμαζόμαστε για μία μεγάλη μάχη, την πρώτη από τις τέσσερεις που θα κρίνουν την παραμονή μας στην κατηγορία. Ο Ηλυσιακός είναι μία ομάδα που έχει ενθουσιασμό, έχει κάνει καλά παιχνίδια στον δεύτερο γύρο και παίζει στην έδρα του όπου και θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου του. Εμείς από την πλευρά μας ευελπιστούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε βάζοντας τις βάσεις για την παραμονή μας στην Α1», τόνισε ο Θανάσης Γιαπλές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Κατσαρές με τη σειρά του επεσήμανε: «Έχουμε αντιληφθεί όλοι οι παίκτες πόσο καθοριστικό είναι το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό και έχουμε προπονηθεί σκληρά όλες τις τελευταίες μέρες ώστε να μπορέσουμε να δείξουμε και στο παιχνίδι αυτό ότι ο ΑΣ Τρίκαλα αξίζει να παραμείνει στην Α1. Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό και τα δύο εντός έδρας που ακολουθούν με Καβάλα και Πανιώνιο είναι τελικοί και θα πρέπει να δώσουμε σε αυτά το 100% των δυνατοτήτων μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης