Ο Μεγιόνγκ Ζε βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι οι «πράσινοι» αποτελούν μία ενδιαφέρουσα προοπτική για την καριέρα του. Ο 30χρονος Καμερουνέζος μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο και γι αυτό το λόγο η Μπράγκα ενδέχεται να τον πουλήσει πιο εύκολα, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος να τον χάσει χωρίς χρήματα την επόμενη σεζόν.

«Θα ήταν ενδιαφέρουσα προοπτική για την καριέρα μου η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός. Νομίζω πως αν γίνει η μεταγραφή, θα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην οποία θα έχω αγωνιστεί όσα χρόνια παίζω μπάλα. Μέχρι σήμερα δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από τον μάνατζέρ μου, ούτε από τον Παναθηναϊκό, ούτε από κάποια άλλη ομάδα. Ανήκω στην Μπράγκα και θα περιμένω να μάθω τις εξελίξεις. Άλλωστε σε λίγες μέρες ξεκινάει η προετοιμασία και θα πρέπει να δώσω κανονικά το παρών. Σίγουρα θα με ενδιέφερε η μεταγραφή. Όταν ήρθα στην Μπράγκα, είπα πως ήταν ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Τώρα, αν φύγω από την Πορτογαλία για τον Παναθηναϊκό, πάλι θα έχω κάνει βήματα μπροστά», δήλωσε στην «Εξέδρα» ο παίκτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το αν θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ, είπε: «Γνωρίζω τον Σισέ και πραγματικά έχω παρακολουθήσει την εξέλιξη που παρουσίασε κατά την παραμονή του στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Πραγματικά, μιλάμε για έναν τεράστιο επιθετικό και δεν υπάρχουν πολλοί σαν και αυτόν στην Ευρώπη. Ξέρω και τη σχέση που είχε με τον κόσμο της ομάδας. Να ξέρουν, όμως, οι φίλοι του Παναθηναϊκού πως, σε περίπτωση που έρθω, θα δίνω σε κάθε αγώνα το 101% των δυνατοτήτων μου. Πιστεύω πως αν το κάνω δεν θα έχει κανένας παράπονο από μένα. Αν θα βάλω όσα γκολ έβαλε ο Σισέ δεν το ξέρω, αλλά θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ικανοποιήσω τους ανθρώπους της ομάδας που θα με εμπιστευτούν. Ελπίζω να υπάρξει πράγματι κίνηση και να γίνει η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό».

Τέλος αναφέρθηκε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Γνωρίζω τον Φερέιρα. Άλλωστε ποιος δεν τον γνωρίζει στην Πορτογαλία. Έχει πολύ καλό όνομα, και όχι άδικα. Τα αποτελέσματα της δουλειάς που έκανε στην Πόρτο είναι ορατά μέχρι και τώρα. Είναι σπουδαίος προπονητής. Άλλωστε, ξέρω πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν συνεργαστεί μαζί του και τους έχω ακούσει πολλές φορές να αναπολούν τις μέρες που δούλευαν με τον Φερέιρα. Τιμή για τον Παναθηναϊκό να τον έχει προπονητή και πραγματικά θα ήθελα να δουλέψω μαζί του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης