Ένταση προκλήθηκε στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας, λίγο πριν από την αναμέτρηση των «αργοναυτών» με τον Ολυμπιακό.
 
Περίπου 200 οπαδοί της ομάδας του Πειραιά εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να επιτεθούν στους φιλάθλους των γηπεδούχων καθώς και στους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου.

Ωστόσο, οι δυνάμεις των ΜΑΤ επενέβησαν εγκαίρως, με αποτέλεσμα να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμπλοκές πάντως υπήρξαν και στους δρόμους της πόλης, ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και άνδρες των ΜΑΤ.

Οι συγκεκριμένοι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» πέταξαν τούβλα προς τους αστυνομικούς, και τα ΜΑΤ, προκειμένου να σταματήσουν τα επεισόδια, προέβησαν στη χρήση δακρυγόνων.

Επεισόδια και στο ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν και στα Γιάννενα, κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. 

Στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης, κι ενώ οι Θεσσαλονικείς προηγούνταν με 1-0, οπαδοί των δύο ομάδων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να συμπλέκονται, με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται ανάμεσά τους και να προσπαθούν να τους χωρίσουν, διατρέχοντας κίνδυνο τραυματισμού.

Ο διαιτητής Παππάς αποσύρθηκε για περίπου 15 λεπτά στα αποδυτήρια, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μπορέσει να συνεχιστεί ο αγώνας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης