Με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου και του Λουσέρο ο Πανθρακικός επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού, σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League, το οποίο διεξήχθη στην Κομοτηνή.

Στο 14’ ο Λουσέρο προειδοποίησε τον Λεβαδειακό, καθώς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Οι Βοιωτοί απάντησαν στις ευκαιρίες στο 37′, όταν ο Μουλόπουλος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ακόστα με κεφαλιά σημάδεψε άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 1-0 δεν άργησε να έρθει. Ο Λουσέρο γύρισε στον Παπαδόπουλο, που σούταρε και πέτυχε το 9ο γκολ του στη φετινή περίοδο. Από εκεί και πέρα ο Λουσέρο ανέλαβε δράση. Στο 58′ ο Βαϊρουά με σουτ σημάδεψε το δοκάρι των φιλοξενούμενων και ο Λουσέρο στην εξέλιξη της φάσης πλάσαρε στην κενή εστία.

Το 3-0 ήρθε στο 62′. Οι Βαϊρουά, Παπαδόπουλος, Λουσέρο συνδυάστηκαν και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πανθρακικός – Λεβαδειακός 3-0 (Νova 3)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 37′ Παπαδόπουλος, 58′, 61′  Λουσέρο
57′ δοκάρι ο Βαϊρουά

Κίτρινες κάρτες:
Πόι, Χοσέμι

Κόκκινες κάρτες:


Διαιτητής:
A. Σιδηρόπουλος

Βοηθοί:
Λ. Φραγκιαδάκης, Ι. Κοντίζας

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης):
Βρονταράς, Μπαϊκαρά, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου (28′ Σκλιοπίδης), Λαδάκης, Μουνάφο, Τζάνης (57′ Μίνγκας), Βαϊρουά (80′ Καστελάν), Λουσέρο, Παπαδόπουλος.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος):
Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Χοσέμι, Μεντί, Ρομέου (74′ Καγιεχόν), Ζησόπουλος, Κόρμπος (74′ Μαχαίρας), Πόι, Ακόστα (59′ Μάρτινς), Βασιλείου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης