Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, με τον Φάμπρι να επιλέγει στην αποστολή τους τέσσερις από τους πέντε νεοαποκτηθέντες.

Καζιγιάμα και Κάιπερ λογικά θα είναι και στο αρχικό σχήμα, ενώ στον πάγκο θα είναι οι Εσπάρθα και Ντίνας. Εκτός 19άδας έμεινε ο Σπυρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης, οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας 5-2 και παιχνίδια με μπάλα και ταχύτητες.

Οι Κουίνσι, Ταμπάκης, Χουχούμης και Βελάσκες έκαναν θεραπεία, ενώ ο Φορναρόλι ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή, από την οποία, εκτός από τους ανέτοιμους, έμειναν εκτός οι: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος Αποστολόπουλος, Κουσίδης, Δώνης Μαρινάκης και ο τιμωρημένος Τοτσέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά την 11άδα, ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Σεϊταρίδης και Κάιπερ ή Μαρίνος στις πτέρυγες, και οι Μπουμσόνγκ και Τριανταφυλλόπουλος στο κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή Βιτόλο και Σο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Καζιγιάμα σε ρόλο ελεύθερο και την τριπλέτα των Μαυρία, Σισοκό και Ζέκα στην κορυφή της επίθεσης.

 Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης