Ακόμη ένας διεθνής μπασκετμπολίστας επισκέφτηκε την ακαδημία «Triple Crown» των Φραγκίσκου Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά.

Μετά τη χθεσινή επίσκεψη του Γιάννη Μπουρούση, σήμερα ήταν σειρά του Βασίλη Σπανούλη να μιλήσει με τα 250 περίπου παιδιά της συγκεκριμένης ακαδημίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λαρισαίος  άσος αρχικά έκανε ανασκόπηση της φετινής επιτυχημένης, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Παναθηναϊκό, χρονιάς, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μία ονειρεμένη χρονιά με τον Παναθηναϊκό. Κατακτήσαμε τα πάντα. Ήταν η καλύτερη σεζόν. Του χρόνου έχουμε τους ίδιους στόχους».

Εν συνεχεία ο V-span όταν ρωτήθηκε πού θα ήθελε να πάει μετά τη λήξη του συμβολαίου του απάντησε με νόημα: «Και πάλι στον Παναθηναϊκό».

Κληθείς να σχολιάσει το πέρασμα του από τον μαγικό κόσμό του NBA με τους Houston Rockets δήλωσε: «Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και πήγα να παίξω στο ΝΒΑ. Δεν ήμουν όμως ευτυχισμένος και γι’αυτό έφυγα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο διεθνής γκαρντ έκανε αναφορά και στην Εθνική ομάδα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από την προηγούμενη φορά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης