Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι μέχρι το 2012 ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, μετά από συνάντηση με τον Κώστα Αντωνίου συμφώνησε να συνεχίσει να αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι ετήσιες αποδοχές του «Κάρα» θα είναι λίγο πάνω από το ένα εκατ. ευρώ.

Εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ ο διεθνής ποδοσφαιριστής τόνισε: «Μετά από τη σημερινή εξέλιξη θα κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό, στην ομάδα που ξεκίνησα. Είμαι χαρούμενος για αυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε τρία χρόνια από τώρα, αλλά αυτό που μετρά είναι πως ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου σε αυτή την ομάδα. Η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι δεν σταματούν. Δεν παίζει ρόλο το συμβόλαιο. Και πριν, αλλά και τώρα, πάντα εγώ δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για την κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Europa League, υποστήριξε: «Τον όμιλο τον κάνεις εύκολο ή δύσκολο εσύ με την απόδοσή σου. Αν είμαστε σοβαροί, θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε τη διάκριση και εκεί. Στόχος μας είναι ο Παναθηναϊκός να πρωταγωνιστεί παντού, και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Jiranek: Το σκέφτομαι για Παναθηναϊκό

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο μετεγγραφής του στον Παναθηναϊκό ο Martin Jiranek. Ο 30χρονος Τσέχος αμυντικός, με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός τού έχει κάνει πρόταση συνεργασίας, αλλά και πως η Spartak Moscow έχει πρόθεση να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου έχουν ήδη κάνει κάποιες κρούσεις από τη Spartak Moscow για ανανέωση, αλλά σκέφτομαι μήπως μετακομίσω στην Ελλάδα. Υπάρχουν συζητήσεις και πλέον είναι θέμα απόφασής μου. O Παναθηναϊκός μού έχει καταθέσει καλύτερη πρόταση από τη Spartak. Σε τρεις εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το θέμα», τόνισε ο Jiranek και συνέχισε:

«Πάντως, θέλω μέχρι το τέλος της θητείας μου να μείνω εδώ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Στη Spartak έγινα γνωστός, έφτιαξα το όνομά μου, έγινα αρχηγός, όμως δεν είμαι πλέον νέος. Ο ρωσικός χειμώνας δεν είναι και το ιδανικότερο κλίμα για την υγεία μου και προφανώς αυτό στην Ελλάδα είναι πολύ καλύτερο. Το σώμα αντεπεξέρχεται πιο εύκολα στη ζέστη παρά στο κρύο και έτσι και για μένα πιο καλό είναι να παίζω σε ζεστό κλίμα. Θα δούμε».

Εν τω μεταξύ το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Στέργος Μαρίνος στο σημερινό φιλικό με την Κέρκυρα, που διεξήχθη στην έδρα των Φαιάκων και η ομάδα του Ten Cate (σ.σ.: λείπει στο εξωτερικό και την ομάδα κοουτσάρισε ο Αναστασίου) επικράτησε με 1-0.
 
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, την οποία παρακολούθησαν περίπου 3.500 φίλαθλοι πέτυχε στο 88’ ο 16χρονος, Νίκος Κουσίδης, που είναι μέλος της Golden Team των «πρασίνων»
 
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μαρίνος, Λαγός (60′ Φέτσης), Κάσας (70′ Ντάρλας), Gabriel (88′ Τριανταφυλλόπουλος), Bjarsmyr, Sarriegi, Χριστοδουλόπουλος, Rukavina (85′ Κουσίδης), Πετρόπουλος (87′ Ταχμαζίδης), Cisse.

(Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009, 10:23)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης