Εμφανώς καταβεβλημένοι από την υπερπροσπάθεια, αλλά με χαμόγελα και τα… εισιτήρια για τη Νότια Αφρική στις αποσκευές τους επέστρεψαν από το Ντόνετσκ της Ουκρανίας οι Έλληνες διεθνείς.
Στο αεροδρόμιο δεν βρέθηκαν πολλοί φίλαθλοι να υποδεχτούν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, λόγω της ώρας άφιξης, όμως όσοι βρέθηκαν εκεί αποθέωσαν τόσο τους ποδοσφαιριστές, όσο και τον Ότο Ρεχάγκελ.

Σε δηλώσεις του ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε ότι: «Στον αγωνιστικό χώρο κάναμε ότι ακριβώς είχαμε πει μετά τον αγώνα του ΟΑΚΑ. Σκοράραμε, τους φέραμε στο σημείο που θέλαμε και πήραμε την πρόκριση. Με λίγες βελτιώσεις είμαστε ικανοί για κάτι καλό στη Νότια Αφρική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη σειρά του ο Άγγελος Χαριστέας επεσήμανε: «Έχουν βαδίσει σε πολλά δύσκολα μονοπάτια αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και δεν απογοητεύουμε τον κόσμο. Αυτή η ομάδα ξέρει να δίνει απαντήσεις, όταν δέχεται κριτική. Είναι η πολλοστή φορά που αποδεικνύει ότι στα δύσκολα ξέρει να τα καταφέρνει».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο αεροπλάνο οι διεθνείς προσέφεραν στον Ρεχάγκελ μια τούρτα με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 αγώνων στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Διαβάστε επίσης:

Η Ελλάδα στο Μουντιάλ, με 1-0 την Ουκρανία
, Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009, 23:58


Πρόκριση πάθους, τίποτε άλλο…
, Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009, 00:00

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης