Μετά από τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τις επιτυχίες ο Άρης επέστρεψε σήμερα στις νίκες.

Η ομαδα του Έκτορ Ραούλ Κουπερ επικράτησε με 2-1 του Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 22η αγωνιστική της Super League, χάρη σε τέρματα των Κόκε (30’) και Αντού (45’)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ που έδωσε στην ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου προσωρινά το προβάδισμα πέτυχε
μόλις στο 2’ ο Μπέτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίζοταν με παίκτη λιγότερο από το 58′ λόγω της αποβολής του Νάτσο Γκαρσία με δεύτερη κίτρινή κάρτα.

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Άρη, ο οποίος βρέθηκε με το… καλησπέρα πίσω στο σκορ, με γκολ του Μπέτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρομάνο έκανε τη σέντρα και ο Πορτογάλος μέσος πετάχτηκε στην περιοχή των γηπεδούχων και με πλασέ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Η ομάδα του Κούπερ στη συνέχεια πίεσε τους φιλοξενούμενους για να πετύχει γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 5’ ο Άρης βρέθηκε μία ανάσα από το 1-1, όταν ο Κάλβο με σέντρα βρήκε τον Τζόνσον,μ ο οποίος με τη σειρά του πάσαρε με το κεφάλι στον Κόκε.

Ο Ισπανός επιθετικός έκανε την προβολή, με τον Πόζα, όμως να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέχισε να χάνει ευκαιρίες (12΄ Τζόνσον, 24΄ Αντου), καταφέρνοντας να φέρει το σκορ στα ίσα λίγο πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα.

Στο 29’ ο Κόκε έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, η μπάλα ξέφυγε μέσα από τα χέρια του Πόζα και κατέληξε στο βάθος της εστίας του.

Η ομάδα του Κούπερ μάλιστα ευτύχησε να πάει στα αποδυτήρια με μπροστά στο σκορ, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πέτυχε και δεύτερο τέρμα.

Ο Νέτο σέντραρε παράλληλα μέσα στην περιοχή και ο Αντού με πλασέ στην κίνηση έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (2-1), πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε πολύ καλά για τους γηπεδούχους αφού στο 58’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νάτσο Γκαρσία, με αποτελεσμα οι Θεσσαλονικείς να αναγκαστούν να αγωνιστούν με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο μισάωρο.

Η ομάδα του Καραγεωργίου, μετά την αποβολή του Βολιβιανού μέσου προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και πίεσε για ένα τέρμα που θα έφερνε τον αγώνα στα ίσα.

Στο 78΄ ο Βερπακόφσκις επιχείρησε ένα σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Άρη, όμως η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ. Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και ο Άρης πήρε τη νίκη με 2-1.

Κίτρινες: Νάτσο Γκαρσία, Καμπορα – Μπέτο, Ζούνιορ, Λεάλ Γκονζάλες, Βερπακόφσκις

Κόκκινες: Νάτσο Γκαρσία (2η κίτρινη στο 58΄)

Άρης: (Έκτορ Ραούλ Κούπερ):
Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Γκιάρο, Κάλβο, Γκαρσία, Κάλβο (83΄ Χαβίτο), Αντού (62΄ Κουλουχέρης), Κόκε, Τζόνσον (61΄ Καμπορα), Νασούτι, Πρίττας

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πόζα, Γελαδάρης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης (69΄ Βερπακόφσκις), Ζούνιορ, Μπέτο (63΄ Λεάλ Γκονζάλες), Ορφανός (80΄ Κοιλιάρας), Ρομάνο, Τσεσνάουσκις, Μπούντιμιρ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης