Σε «σίριαλ» το οποίο δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις… μεξικάνικες σαπουνόπερες έχει εξελιχθεί η παρουσία των Φάνη Γκέκα και Άγγελου Μπασινά στην Πόρτσμουθ.

Μετά τα παράπονα του διεθνούς επιθετικού για τον παραγκωνισμό του και την άμεση απάντηση του τεχνικού του αγγλικού συλλόγου, σήμερα τη σκυτάλη πήρε ο εκτελεστικός διευθυντής των «Πομπέις», Πίτερ Στόρι, ο οποίος με δηλώσεις του ζήτησε να μην παρέμβει ξανά κανείς από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για ζητήματα που αφορούν στην Πόρτσμουθ, «φωτογραφίζοντας» έτσι τον Τάκη Φύσσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει το ποιος θα αγωνίζεται. Το να μου τηλεφωνεί ο μάνατζερ της εθνικής Ελλάδας και να μου λέει ποιος θα παίξει, θεωρώ πως είναι απόλυτα εξοργιστικό.

Ξέρω ότι σχετίζεσαι με την «αναθεματισμένη» ελληνική ομάδα, αλλά μην αρχίζεις να μας λες ποιος θα αγωνιστεί στην Πόρτσμουθ.

Αν δεχθώ άλλο τηλεφώνημα από τον «αναθεματισμένο» θα του ρίξουμε κλωτσιά, γιατί ο Πολ (Χαρτ) δεν έφερε αυτόν τον παίκτη στην ομάδα (Γκέκας), αλλά ο Τόνι (Άνταμς). Προσωπικά υποστηρίζω ό,τι κάνει ο Πολ 150%».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εξηγήσαμε στον Γκέκα γιατί δεν παίζει»

Ο Πίτερ Στόρι στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι έχουν δοθεί εξηγήσεις στον Φάνη Γκέκα για τους λόγους που δε χρησιμοποιείται.

«Είπε ό,τι είχε να πει και δε συμφωνώ μαζί του, αλλά καθίσαμε κάτω και ξοδέψαμε μία ώρα με την οικογένειά του, προκειμένου να του εξηγήσουμε την κατάσταση από τότε που ήρθε στην ομάδα».

Από την πλευρά του ο Φάνης Γκέκας μέσω του προσωπικού του blog εξέφρασε για ακόμη μία φορά τη δυσαρέσκειά του για τον παραγκωνισμό του από τον τεχνικό της ομάδας του, Πολ Χαρτ.

«Δε δικαιούμαι τέτοια αντιμετώπιση. Το βιογραφικό μου αξίζει περισσότερο σεβασμό. Η θητεία μου στο ποδόσφαιρο έχει δείξει ότι αξίζω καλύτερη αντιμετώπιση.

Δεν έφυγα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, μία ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό, για να έρθω εδώ σε μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή και να είμαι στην κερκίδα. Δεν ήρθα για να προπονούμαι μόνο με την υπόλοιπη ομάδα.

Δε με ενδιαφέρει αν υπάρχει νέος τεχνικός. Ξέρω ότι ο προπονητής μου με αγνοεί επιδεικτικά, χωρίς μάλιστα να μου δίνει ούτε μία εξήγηση. θα πρέπει πρώτα να μου δώσει την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω και μετά να με κρίνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκέκας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης