Επίθεση χθες το βράδυ στο σπίτι του διαιτητή Γιάννη Τσαχειλίδη

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016, 13:58
Επίθεση χθες το βράδυ στο σπίτι του διαιτητή  Γιάννη Τσαχειλίδη
Η ενορχηστρωμένη επίθεση και η προσπάθεια εκφοβισμού των μελών της νέας ΚΕΔ φαίνεται ότι απέδωσε, με τους Μπίκα, Καλύβα και Τσαχειλίδη να είναι έτοιμοι να υποβάλλουν την παραίτησή τους -και γραπτώς- στη νέα Διοίκηση της ΕΠΟ και τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Αφορμή για την εξέλιξη αυτή δόθηκε χθες το βράδυ με επίθεση αγνώστων στον Τσαχειλίδη. Όπως μετέδωσε ο Άρης Ασβεστάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6, δύο άτομα επισκέφθηκαν τον πρώην διαιτητή στο σπίτι του. Χτύπησαν επανειλημμένα το κουδούνι καλώντας τον να κατέβει κάτω.

Εκείνος βγήκε στο μπαλκόνι του για να δει τι συμβαίνει, αντικρίζοντας δύο άνδρες, ο ένας με ένα μαύρο κράνος και ο άλλος με γκρι τζάκετ να του επιτίθενται φραστικά.

«Θα σε γαμ..., δεν γλιτώνεις, όπου και να πας θα σε βρούμε», ήταν η ξεκάθαρη απειλή. Μάρτυρες της επίθεσης αυτής έγιναν και τα παιδιά του, όταν βγήκαν και εκείνα στο μπαλκόνι.

Ο Γιάννης Τσαχειλίδης –αργότερα- επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής γνωστοποιώντας στις Αρχές την επίθεση που δέχθηκε και επικοινώνησε με τους Γιώργο Μπίκα και Δημήτρη Καλύβα. Από κοινού πήραν απόφαση να παραιτηθούν από τις θέσεις τους.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016, 13:58