Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι. Ο ισχυρός άνδρας του «δικέφαλου» δήλωσε ικανοποιημένος από τη φετινή  πορεία της ομάδας, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα κατά των οπαδών της για τα κρούσματα βίας σε κάθε αγώνα, ενώ ειρωνεύτηκε τον Ολυμπιακό για τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας που ζήτησε στον μεταξύ τους αγώνα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λες και θα ερχόταν ο πρόεδρος της Αμερικής».

Αναλυτικά, ο Θοδωρής Ζαγοράκης είπε: «Κοντεύουμε δύο χρόνια στη διοίκηση… Έχουν γίνει αρκετά θετικά πράγματα στην ομάδα. Διοικητικά αλλά και στην οικονομική εξυγίανση. Βρισκόμαστε κοντά στη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου που το ήθελε πάρα πολύ ο ΠΑΟΚ. Προσπαθούμε να αυξήσουμε τα έσοδα ώστε να λειτουργεί ακόμα πιο καλά ο σύλλογος με τη συμμετοχή του κόσμου να είναι πολύ θετική. Υπάρχουν όμως κάποια γεγονότα που συνέβησαν το τελευταίο 15ήμερο που εγώ όσο και αν ήθελα να τα αποφύγω δεν μπορώ να το κάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ένα γεγονός με την άθλια φιλοξενία που είχαμε στο Καραϊσκάκη και ένα γεγονός που με πείραξε και με ενόχλησε από τους φιλάθλους τους ΠΑΟΚ όποια και αν ήταν η στάση της Αστυνομίας απέναντι σε μας. Έχουμε θέσει κάποιους στόχους, απλά θέλω να πω και κάτι για τους δικούς μας φιλάθλους. Ότι πρέπει να το σταματήσουν αυτό το έργο που προσπαθούν να κάνουν ή τι μ… μπορεί να κουβαλάει κάποιος στο κεφάλι του για να διαλύσει μία προσπάθεια..

Έγινε ένα παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και είχα πει για άθλια φιλοξενία. Και ξαφνικά άρχισαν οι προκλήσεις λες και έρχεται ο πρόεδρος της Αμερικής και από την επόμενη μέρα να ζητείται τέτοια προστασία. Παίξαμε και άλλα ντέρμπι στην Τούμπα είτε για Κύπελλο, είτε για πρωτάθλημα και δεν έγινε τίποτα και βλέπω μία στάση της Αστυνομίας λες και έχει να κάνει με άλλο κόσμο. Με πολίτες Β’ κατηγορίας. Το λέω γιατί το ένιωσα.

Ήμουν και εγώ έξω. Δέχθηκα και εγώ δακρυγόνα. Σίγουρα καταδικάζουμε ό,τι έγινε με τα δακρυγόνα και τις πέτρες. Αυτά δεν έχουν να κάνουν με μας. Δεν μπορώ να διανοηθώ ένα γήπεδο με 15.000 κόσμο μέσα μιάμιση ώρα πριν και να κλαίνε. Να μην μπορούν να φύγουν. Φυλάμε εμείς το γήπεδο. Δεν θέλουμε ΜΑΤ ούτε στην 4 ούτε πουθενά. Θέλω να τα βγάλω από μέσα μου αυτά τα πράγματα. Αθετήσανε το λόγο τους στην Αστυνομία για αυτούς που από την επόμενη μέρα του Κυπέλλου λέγανε διάφορα. Εκεί που νομίζουμε ότι όλα πάνε καλά έρχεται ένα παιχνίδι και χαλάει όλη την εικόνα. Αυτό θα πρέπει να τελειώσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την πορεία της ομάδας: «Μια χαρά είναι η ομάδα. Δεν μπορεί σε ενάμιση χρόνο να πάρει τα πάντα. Ένας στόχος έφυγε το Κύπελλο και παραμένουμε μέσα στους άλλους. Δεν καταλαβαίνω την ανησυχία ότι η ομάδα έχει πρόβλημα. Είναι μία ομάδα 10 μηνών με 12-15 καινούρια άτομα. Ξέρετε τι είναι αυτό; Ξέρετε τι σημαίνει χημεία σε μία ομάδα; Όλοι το θέλουμε αυτό αλλά θα πρέπει να αναλογιστούμε το που ήμασταν και που είμαστε».

Για τις σχέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη Σούπερ Λιγκ: «Δεν έχουμε κάτι με την Σούπερ Λιγκ. Έχουμε κάτι με τον πρόεδρό της. Έχει να κάνει με διαφορά φιλοσοφίας. Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ επιμένει στις ανακοινώσεις. Το Σάββατο έγινε ένα παιχνίδι στην Λάρισα. Δεν θέλαμε να βγάλουμε ανακοίνωση. Ο κ. Πηλαδάκης είπε ότι όλα ήταν καλά. Εκεί είναι το θέμα; Να βγάλουμε ανακοίνωση; Το ότι έβγαλε ανακοίνωση αυτή είναι η διαφορά φιλοσοφίας. Στα 40 φτάσαμε. Δεν ωραιοποιούμε καταστάσεις με την πέτρα ή να μπει μέσα ο άλλος να χτυπήσει τον Νικοπολίδη; Μαγκιά είναι; Που στήθηκαν κάποια χιλιόμετρα έξω από την Λάρισα να βγάλουμε ανακοίνωση; Το θέμα είμαι να καταλάβουμε ότι δεν θα είναι έτσι. Μαγκιά είναι να πετάνε κροτίδες στον Βιεϊρίνια ή στον Τζόρτζεβιτς; Το θέμα είναι να το λύσουμε με έργα».

Για το πρόστιμο των 115.000 ευρώ: «Προκαλέσαμε και δεχθήκαμε 115.000 ευρώ πρόστιμο. Και αλλού γίνονται αλλά να πούμε στον δικαστή ότι έβγαλες λάθος απόφαση; Δεν μπορούν να βλέπουν τον ΠΑΟΚ αλλιώς. Το θέμα όμως είναι ότι προκαλούμε και εμείς. Γι’ αυτό συστάθηκε μία επιτροπή από τον κόσμο ώστε να λύσουμε το πρόβλημα. Μόνο αν το θέλουν αυτοί, αυτός που πετάει το μπουκάλι. Υπάρχουν λύσεις. Να ξαναβάλουμε κάγκελα. Το θέλουμε αυτό; Δεν το θέλουμε αυτό. Πρέπει να τελειώσει αυτό το πράγμα. Αυτοί οι λίγοι πρέπει να είναι μηδέν».

Για την Αστυνομία: «Η Αστυνομία θα πρέπει να ευχαριστεί όλο τον ΠΑΟΚ γιατί και αυτοί δεν θα θέλανε να έρθουν σε διαπληκτισμό με τον κόσμο. Τόση προστασία με τον Ολυμπιακό; Θέλουμε την ασφάλεια. Φταίμε και εμείς σε αυτό. Αλλά δεν θέλουμε να ξαναβάλουμε τα ματ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης