Παρουσία του προέδρου, Σωκράτη Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» έπιασαν δουλειά νωρίς – νωρίς καθώς μετέχουν στην προκριματική φάση του Champions League.    

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρουσίασε στους παίκτες τον νέο τεχνικό, Τιμούρ Kετσπάγια, ενώ ζήτησε από τους παίκτες να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους, που δεν είναι άλλοι από πρόκριση στους ομίλους του Champions League και κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόντες από την «πρώτη» του Ολυμπιακού ήταν ο Μίχα Ζεβλάκοφ, ο οποίος έχει άδεια και αναμένεται στην Αθήνα αύριο, ο Ματ Ντάρμπισιρ, ο οποίος θα μεταβεί την Τρίτη απευθείας στην Αυστρία και ο Κριστιάν Λεντέσμα, το συμβόλαιο του οποίου με την Σαν Λορέντσο λήγει στις 30 Ιουνίου και το πρωτάθλημα της Αργεντινής είναι σε εξέλιξη.   

Οι «ερυθρόλευκοι» το επόμενο διήμερο θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και την Δευτέρα θα αναχωρήσουν για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου και θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.  

Στη συνέχεια ο κ. Κόκκαλης πήγε στα γραφεία του Ολυμπιακού, όπου και μαζί με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Olof Mellberg.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης