Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει χάσει έδαφος σε ότι αφορά την απόκτηση του Ουιλιάμ Γκαλάς, όμως η εφημερίδα «Parisien» αναφέρει ότι οι «πράσινοι» συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τον 33χρονο Γάλλο που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ και μάλιστα ανέβασαν την προσφορά τους.

Ο Γκαλάς βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» τόσο της Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και του Αμβούργου και οι απαιτήσεις του για να υπογράψει είναι να δεχθεί πρόταση για συμβόλαιο τριών ετών με ετήσιες απολαβές 2 εκατ. ευρώ. Η πρόταση του «τριφυλλιού» αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ, μαζί με τα μπόνους και γι αυτό ο Γκαλάς δεν έχει πει ακόμα το «ναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Γάλλοι αναφέρουν πως αν ο Παναθηναϊκός τον ικανοποιήσει τότε ο Γκαλάς θα υπογράψει στους «πράσινους» και θα έχει συμπαίκτες του, τους συμπατριώτες του, Τζιμπρίλ Σισέ και Σίντνεϊ Γκοβού.
Αν τελικά το θέμα με τον Γάλλο καταλήξει σε «ναυάγιο» ο Παναθηναϊκός έχει στο… μανίκι του μια εναλλακτική λύση και πρόκειται για ποδοσφαιριστή με όνομα εφάμιλλο των Κρις και Γκαλάς.

Εν τω μεταξύ, το «Skysports» αναφέρει ότι στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται και ο Τζόναθαν Ζεμπινά. Οι Άγγλοι αναφέρουν ότι για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ και θεωρούν πως ο Γάλλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης